06. 07. 2022 - 22:36
Usvojen novi statut NK Široki Brijeg
907
Shares
Usvojen novi statut NK Široki Brijeg

PREMIJER LIGA BIH

Usvojen novi statut NK Široki Brijeg

06. 07. 2022 - 22:36
0
Shares

Danas je održana Skupština NK Široki Brijeg. 

NK Široki Brijeg tim povodom objavio je saopštenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

"Stabilizacija Kluba, uz njegovu reorganizaciju u određenim segmentima, te značajnija potpora i sudjelovanje gospodarstvenika Širokog Brijega kao i predstavnika gradskih i županijskih vlasti, dobili su jednoglasnu potporu članova Skupštine na večerašnjem zasjedanju održanom u Širokom Brijegu.

Posebice je istaknuta želja za financijskom stabilnošću i sportskim uspjesima, pri čemu je prioritetnim naglašeno očuvanje čvrste pozicije premijerligaša, odnosno pozicije jednoga od najboljih i najuspješnijih bh. nogometnih klubova koji je svojim rezultatima obilježio protekla desetljeća i koji još itekako ima što za reći i ponuditi, kako na domaćoj, tako i na europskoj pozornici.

Na Izbornoj skupštini usvojen je i novi Statut NK Široki Brijeg u kojem je vidljiva i značajnija uloga same Skupštine kroz sudjelovanje čak 25 članova ispred predstavnika sponzora Kluba. Uz njih, u Skupštini je još po pet predstavnika Grada Širokog Brijega i Županije Zapadnohercegovačke te šestorica istaknutih sportskih djelatnika; ukupno 41 član kao svojevrsno jamstvo sveobuhvatne širine i zainteresiranosti za aktivnim radom u životu sportskog miljenika Grada.

Novu, istaknutiju ulogu u reorganizaciji dobio je i Nadzorni odbor sa sedam članova, a čine ga predstavnici klupskih sponzora te Grada Širokog Brijega i Županije Zapadnohercegovačke (Miro Kraljević, Ivo Zovko, Marko Ćavar, Dražen Knezović, Frano Medić, Tomislav Čolak, Mario Mandić).

Skupština, za čijeg predsjednika je ponovno izabran Dario Knezović, a za dopredsjednika Vilson Crnjac, dala je zadaću Nadzornom odboru da u što skorije vrijeme raspiše natječaj za popunjavanje pozicija u tročlanoj Upravi (direktor i dva člana Uprave), kao izvršnom organu.

Na Skupštini je usvojeno i financijsko izvješće NK Široki Brijeg za 2021. godinu. Također, donesena je i oduka o godišnjim ulaznicama za novu sezonu – za sjevernu i južnu tribinu cijena je 100 KM, dok su VIP ulaznice za ložu 1.000 KM."

Učitaj još novosti