06. 07. 2022 - 20:25
Manuel Neuer biciklom krenuo u Hrvatsku i ponovo pokazao...
907
Shares
Manuel Neuer biciklom krenuo u Hrvatsku i ponovo pokazao koliko voli ovu zemlju

OZBILJAN PODUHVAT

Manuel Neuer biciklom krenuo u Hrvatsku i ponovo pokazao koliko voli ovu zemlju

06. 07. 2022 - 20:25
0
Shares

Slavni golman Bayerna i reprezentacije Njemačke Manuel Neuer krenuo je na vrlo zanimljivu avanturu u kojoj planira biciklom doputovati u Hrvatsku.

Neuer svaki manji odmor iskoristi kako bi došao u Hrvatsku, zemlju koji izuzetno mnogo voli. Čuvar mreže Bayerna već godinama ljetuje u Hratskoj, snimljen je kako pjeva hrvatske pjesme i uživa u specijalitetima iz ove zemlje.

No, danas se odlučio na još jedan korak koji pokazuje da ovu zemlju voli mnogo. Neuer je odlučio biciklom krenuti za Hrvatsku.

Podsljednje dane ljetnog odmora Neuer će provesti vozeći se na biciklu od Grossglocknera, najviše planine Austrije, do Hrvatske. Krenuo je s društvom na uzbudljivu turneju.

Neuer je to potvrdio na društvenim mrežama, a trebat će preći oko 800 kilometara ukoliko bude išao u južnu Dalmaciju gdje je inače redovan gost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

"Ovako se ja pripremam za novu sezonu. Dobri dečki i vožnja biciklom do Hrvatske. Idemo", poručio je golman Bayerna na Instagramu.

Svojevremeno, Neuer je bio na meti medija u Njemačkoj nakon što je u Hrvatskoj zapjevao pjesmu Marka Perkovića Thompsona "Lijepa li si". Njemački mediji su ga optužili da širi fašizam.

Učitaj još novosti