06. 07. 2022 - 15:47
NEKI SU TVRDILI DA JE TO VAZDUH IZ VISKOG Otkriveno šta je...
907
Shares
NEKI SU TVRDILI DA JE TO VAZDUH IZ VISKOG Otkriveno šta je Novak koristio tokom meča sa Sinerom: Ponio je

U PITANJU IPAK MAGNEZIJUM

NEKI SU TVRDILI DA JE TO VAZDUH IZ VISKOG Otkriveno šta je Novak koristio tokom meča sa Sinerom: Ponio je "tajni sastojak"

06. 07. 2022 - 15:47
0
Shares

Srbijanski teniser Novak Đoković preokrenuo je meč protiv Jannika Sinera (5-7, 3-6, 6-3, 6-2, 6-2) i slavio sa ukupnih 3:2 po setovima.

Na internetu se u međuvremenu pojavila snimka nakon koje se mnogi pitaju što je to Novak uzeo iz bočice. Naravno, društvenim je mrežama odmah krenula priča da se radi o nečemu čudnom.

Kamere prate tenisere u svakom trenutku na terenu, a pogotovo kad se radi o bivšem najboljem svjetskom teniseru. Prije Sinera je slavio protiv Nizozemca Van Rijthovena (25, ATP 104.) 6-2, 4-6, 6-1, 6-2 u 4. kolu Wimbledona, a na tom je meču uzeo bočicu u ruke, okrenuo se prema svom timu i nešto ih upitao, a onda to konzumirao, prenosi 24sata.hr.

- Volio bih znati što je u ovoj bočici. Sigurno nije bila tekućina, on je pogledao trenera prije nego što je to udahnuo,  napisao je jedan korisnik Twittera.

Jedni su napisali da je riječ o lijeku za astmu, drugi da je uzeo gel za podizanje energije, a bilo je i onih dosta šaljivih poput komentara da je popio malo rakije ili da je uzeo čarobni napitak koji je Duško Dugouško dao Majklu Džordanu u poznatom filmu "Space Jam".

djoko-1-830x0

Foto: Dejmijan Rajli - Twitter - Printscreen

 

Posebnu pažnju privukli su komentari u kojima se tvrdi kako je Đoković zapravo iz boce inhalirao vazduh iz Visokog, koje često posjećuje kako bi prikupio neophodnu energiju i odmorio svoje tijelo za nastavak takmičarske godine.

djoko-2-830x0

Foto: Dejmijan Rajli - Twitter - Printscreen

 

Mediji u Srbiji tvrde da je nakon detaljnijeg pregledavanja riješena misterija, tj. može se primetiti da je u pitanju magnezijum i to jednog proizvođača iz Srbije.

Poznato je da magnezijum doprinosi normalnom funkcionisanju organizma, da doprinosi boljem i efikasnijem stvaranju energije, da omogućava brži oporavak i smanjenje umora i iscripljenosti, kao i da sprječava pojavu grčeva u mišićima.

Pošto je Novak ubrzo i uspio da podigne nivo igre, energije i koncentraciju na najviši nivo, očigledno je ova "čarobna kesica" odradila na pravi način svoj posao.

Bilo kako bilo, Đokovića sad čeka polufinale Vimbledona protiv domaćeg predstavnika Camerona Norrieja (26, ATP 12.) koji je u pet setova s 3-2 slavio protiv Davida Goffina (31, ATP 58.).

Učitaj još novosti