05. 07. 2022 - 21:05
IZAZVAO POMUTNJU Hrvatski reprezentativac pokrenuo posao s...
907
Shares
IZAZVAO POMUTNJU Hrvatski reprezentativac pokrenuo posao s kanabisom, proizvod već koristili brojni nogometaši

KROZ BREND MB77

IZAZVAO POMUTNJU Hrvatski reprezentativac pokrenuo posao s kanabisom, proizvod već koristili brojni nogometaši

05. 07. 2022 - 21:05
0
Shares

Nogometni reprezentativac Hrvatske Marcelo Brozović pokrenuo je biznis s kanabisom kreirajući posebnu kremu za sportaše koja služi za regeneraciju nakon teških napora.

Brozović već dugo zarađuje i izvan nogometa kroz svoj brend MB77. Sada je posao podigao na viši nivo pošto je pokrenuo proizvodnju regenerirajuće kreme za zglobove i mišiće sa CBD-om koji je prvi takav u svijetu sporta.

Proizvod je već testiran na sportašima i Brozović je otkrio da su njegovi prijatelji s nogometnih terena učestvovali u proizvodnji.

"Kao profesionalni sportaš konstantno sam suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristim proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Upravo zbog toga došao sam na ideju da i sam doprinesem razvoju takvog proizvoda za vrhunske sportaše stvaranjem svog branda MB77", rekao je Brozović za Večernji.hr i dodatno objasnio o čemu se radi:

220705101

"Proizvod je zbog toga jedinstven ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. Razvoj je bio dugotrajan, testirali smo puno uzoraka dok nismo bili zadovoljni učinkovitošću kreme čiji sastojci prodiru duboko u tijelo zbog čega je iznimno učinkovita i potentna. Nisam želio tek tako dati nekome da napravi kremu i meni samo predstavi gotov proizvod, nego sam i sam sudjelovao u testiranjima, i to prvenstveno na svojoj koži, tako da iz prve ruke mogu dati detaljne povratne informacije pa da ispravimo ono čime nismo zadovoljni", dodao je Brozović.

Hrvatski reprezentativac već je koristio ovu kremu, a otkrio je i da je proizvod podijelio i saigračima.

"Naravno, mislim da je to najmanje što sam mogao napraviti s obzirom na to da su i neki od njih bili uključeni u cijeli projekt od samog početka. Davali su mi podršku, a i sami su koristili kremu na sebi još dok smo je razvijali pa mi je bilo lakše sve skupa pretvoriti u ovaj proizvod za koji doista mislim da je dobar. Znam pouzdano da su svi oni koji su je probali kremu nastavili koristiti i da su jako zadovoljni", zaključio je reprezentativac Hrvatske.

Brend MB77 Brozović je predstavio prošle godine. Izbacio je veliki broj proizvoda, a neki su u najavi. Prošle godine pokrenuo je i kolekciju majica s natpisom "Epic Brozo" s logotipom bombe koju već ima istetoviranu na vratu.

Još od 2017. godine vlasnik je kafića u Velikoj Gorici pod nazivom Epic Brozo.

Učitaj još novosti