04. 07. 2022 - 12:12
NOVAK IZAZVAO BURNU RASPRAVU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Je li...
907
Shares
NOVAK IZAZVAO BURNU RASPRAVU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Je li moguće da je Srbin tokom jučerašnjeg meča nosio na dresu Cvijet Srebrenice?

IPAK NIJE TAČNO

NOVAK IZAZVAO BURNU RASPRAVU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Je li moguće da je Srbin tokom jučerašnjeg meča nosio na dresu Cvijet Srebrenice?

04. 07. 2022 - 12:12
0
Shares

Novak Đoković je savladao Tima van Rajthovena sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, gdje ga čeka Italijan Janik Siner, koji je napravio malo iznenađenje i savladao Karlosa Alkaraza sa 3:1.

Poslije meča, Novak je bio raspoložen na konferenciji za novinare, gdje je pričao i o svom sinu, kao i o tome koji bi udarac uzeo od svakog tenisera da bi napravio savršenog igrača.

Ipak, vrhunac konferencije viđen je kada se za pitanje javio čuveni italijanski novinar Ubaldo Skanagata, koji je poznat i po svojoj čuvenoj uzrečici "Not too bad".

Novak je čak i insistirao kod moderatora da Ubaldo dobije pitanje, a kada je čuo njegov glas, napravio je i mini šou, pa ga je i imitirao.

- Siner? Veoma dobar igrač - počeo je Đoković, uz akcenat kakav na engleskom ima Ubaldo, uz karakteristično pomjeranje ruku za Italijane.

- Naravno, o Sineru samo u superlativima mogu da pričam, svi znamo da je veoma talentovan, a sada se ustalio kao top igrač, vidjeli smo ga da igra na mnogo različitih podloga posljednjih godina i sazreo je na velikim turnirima, ne osjeća veliki pritisak, što se dešava kada ste mladi, veoma je samouvjeren, vjeruje da može da pobijedi svakoga, što je bitno za mlade igrače kao on, iako je sada već veoma iskusan, iako je mlad, jer je imao velike mečeve s Top 10 igrača.

- Gledao sam ga kako je igrao protiv Alkaraza, bio je dominantan u prva dva seta, poslije je bila velika borba, ali je on nekako uvijek imao kontrolu u meču. Ima svaki udarac, servis, ritern, forhend, bekhend... Konstantno pritiska rivala, nekako vidim i sebe u njegovoj igri, igra ravan bekhend, konstantno pokušava da pritisne rivala, biće veoma veliki izazov, trenirali smo nekoliko puta, znam šta me očekuje i siguran sam da ću biti spreman za to.

Tokom samog meča mnogima je pažnju itekako privukao jedan detalj. Naime, logo na njegovom dresu mnogima je ličio na Cvijet Srebrenice u znak sjećanja na mučko pobijene u genocidu kakav Evropa ne pamti.

289795098-10228613183978798-5745181873094678903-n

Većina korisnika na društvenim mrežama se raspravljala oko ovih fotografija, a na kraju je riješena misterija. Ne, Novak nije imao Cvijet Srebrenice (nažalost), već je riječ o indijskom simbolu točka. O tome možete više pogledati OVDJE.

Učitaj još novosti