30. 06. 2022 - 17:23
Mane odgovorio mađioničaru koji mu je poručio da će umrijeti:...
907
Shares
Mane odgovorio mađioničaru koji mu je poručio da će umrijeti:

Mane odgovorio mađioničaru koji mu je poručio da će umrijeti: "U rukama je Allaha..."

30. 06. 2022 - 17:23
0
Shares

Prije Afričkog kupa nacija 2021. godine je samoproglašeni mađioničar zaprijetio Sadiju Maneu da će reprezentativac Senegala i bivši igrač Liverpoola umrijeti od srčanog udara ako zaigra na turniru u Kamerunu protiv njegove zemlje.

Senegal je slavio titulu na Afričkom kupu nacija prošle godine. nalon što je na penale pobijedio Egipat u velikom finalu.

Mane je bio glavna zvijezda turnira uz Mohameda Salaha, a za njegovu zemlju ovo je interesantno bio tek prvi naslov na AKN-u.

Prije samog turnira, beninski samoprozvani mađioničar je sve šokirao rekavši da će Mane umrijeti od srčanog udara ako bude zaigra protiv Benina.

Riječi mađioničara izazvale su brojne komentare strastvenih navijača, a tada se i sam Mane oglasio.

"Odrastao sam uvjeren da je smrt u rukama samo Allaha, i vjerujem da ljudski život nije ni uznapredovao ni odgođen, a ja ću sasvim normalno igrati u svakoj utakmici. A ako doživim srčani udar i umrem na terenu, ovaj sihirbaz će biti samo sredstvo za postizanje Allahove naredbe, tako da se ne zavaravajte oko njega", poručio je Mane.

Mane je sve te kletve preživio, naravno, a nedavno je potpisao za Bayern i imamo priliku da ga gledamo i u Bundesligi naredne sezone.

Učitaj još novosti