29. 06. 2022 - 15:49
Supruga se polugola penje na planine dok Lewandowski čeka...
907
Shares
Supruga se polugola penje na planine dok Lewandowski čeka konačan dogovor Barcelone i Bayerna

Supruga se polugola penje na planine dok Lewandowski čeka konačan dogovor Barcelone i Bayerna

29. 06. 2022 - 15:49
0
Shares

Za Roberta Lewandowskog konačno je došlo vrijeme kada može da se opusti i zaista je zaslužio da uživa u svakom trenutku slobodnog vremena.

Nakon naporne sezone i osvojenog naslova prvaka Njemačke s Bayernom, Lewandowski je odlučio da povede porodicu na Mallorcu i da tamo provedu jedan dio ljetnog odmora.

Dok se nalazi na odmoru, vozi se biciklom i još uvijek pokušava ostati fit prije nego li pređe u Barcelonu, a to je nešto što odavno želi i pokušava napraviti, nakon što je prethodno čelnicima Bayerna kazao da nema namjeru produžiti ugovor koji ističe na ljeto 2023. godine.

Barcelona i dalje nastoji da ga kupi, Bayern ima svoje zahtjeve, tako da dogovora nema, mada mnogi vjeruju da će na kraju ipak sve biti završeno u korist Lewe, ali i Katalonaca kojima je takav golgeter neophodan u narednoj sezoni.

S Lewandowskim na odmoru je i supruga Anna, te kćerke Klara (5) i Laura (2). Anna je nekada bila prvakinja u karateu, a danas se bavi fitnesom i ona je ponajviše zadužena za to što je Lewa i u kasnim igračkim godinama "kao momak".

Oboje su odlazak na odmor u Španiju iskoristili i za obilazak planina, a u jednom momentu Anna je bila samo u šorcu i bez gornjeg dijela odjeće, dok se penjala na vrh planine.

screenshot-23

Ona sama je objavila tu fotografiju na Instagramu uz poruku da "nikada ne treba odustati".

"Zapamtite da je u vrućim danima najbolje vježbati rano ujutro ili uveče", poručila je supruga sjajnog napadača fanovima, a komplimenti su pljuštali u komentarima, kao uostalom i ispod svake njene objave.

Učitaj još novosti