28. 06. 2022 - 15:19
Irving ostaje u Brooklynu za 36,5 miliona dolara
907
Shares
Irving ostaje u Brooklynu za 36,5 miliona dolara

NBA

Irving ostaje u Brooklynu za 36,5 miliona dolara

28. 06. 2022 - 15:19
0
Shares

Kyrie Irving, jedan od najboljih bekova današnjice, donio je odluku da ostane u Brooklynu i naredne sezone. Za godinu dana trebalo bi da dobije 36,5 miliona dolara.

Posle mnogo špekulacija o njegovom odlasku i promjeni sredine, tačku na sva nagađanja stavio je Irving odlukom da ostane.

“Svijet funkcioniše zahvaljujući normalnim ljudima, ali oni koji su različiti vode nas u bolje sutra. Odlučio sam da ostanem u Brooklynu”, kratko je rekao Irving.

Ova odluka je možda bila i iznuđena, jer je Irving Netsima dostavio spisak timova u koje bi volio da bude trejdovan. Jedina ekipa koja je pokazala kakav takav interes bili su Lakersi.

Sada je sve u rukama Brooklyna, koji će ukoliko se pojavi ponuda trejdovati Irvinga gdje oni žele. Kada mu istekne ugovor u narednoj sezoni Irving će postati potpuno slobodan agent i moći će sam da odlučuje o svojoj sudbini.

Tokom prošle sezone Irving je u prosjeku bilježio 27,4 poena, 5,8 asistencija i 4,4 skoka po meču, ali je odigrao samo 29 mečeva u regularnom dijelu sezone. Razlog je bilo to što nije želio da se vakciniše protiv korona virusa, pa je mogao da igra samo mečeve van države New York.

Učitaj još novosti