28. 06. 2022 - 15:18
Fudbaler PSŽ-a opljačkan, lopovi ukrali novac i nakit vrijedan...
907
Shares
Fudbaler PSŽ-a opljačkan, lopovi ukrali novac i nakit vrijedan 2,9 miliona eura

VERATI NA UDARU LOPOVA

Fudbaler PSŽ-a opljačkan, lopovi ukrali novac i nakit vrijedan 2,9 miliona eura

28. 06. 2022 - 15:18
0
Shares

Fudbaler PSŽ-a Marko Verati i njegova supruga Džesika Aidi opljačkani su na ljetovanju na Ibici. Kako prenose mediji paru je ukradeno više oko 2,9 miliona evra što novca, ali i nakita.

Zvijezda "prinčeva" i njegova supruga nalaze se na ljetovanju na Ibici i to na imanju koje je u vlasništvu legendarnog brazilskog fudbalera Ronalda. Kako se navodi policija u potrazi za lopovima koji su ukrali novac i nakit čija je vrijednost pomenutih 2,9 miliona evra. Mnogi su nakon ove vijesti ostali u čudu zašto je par ponio toliki novac sa sobom.

Kako se navodi lopovi su provalili u nedjelju ujutru dok su Verati i njegova porodica bili vani. Takođe se navodi da su osim para uzeli nakit i vrijedne satove. Policija istražuje slučaj, ali zvaničnih informacija još uvijek nema. Komentar oko cijelog slučaja još nije dao niti fudbaler, a ono što je zanimljivo Verati nije na društvenim mrežama djelio ništa što bi moglo da bude trag da je na odmoru na Ibici. Komenara nema niti od vlasnika imanja legendarnog fudbalera, a sada predsjednika Valjadolida.

Ibica je svake godine popularna među poznatim fudbalerima pa su tako tamo ljetovali Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Miralem Pjanić, Luis Suarez, Dušan Vlahović...

Verati nije prvi fudbaler koji se našao na meti lopova. Nedavno je na ulici opljačkan Dani Olmo kojem je lopov strgao sat sa ruke. Na meti provalnika bili su fudbaleri poput Pola Pogbe, Arkadijuš Milik, Emerson Rojal, Stefano Sensi, Predrag Rajković, Lorenco Insinje...

Učitaj još novosti