28. 06. 2022 - 07:40
NAPAST ĆE KROV EVROPE Kako će izgledati novi Chelsea? Moćni...
907
Shares
NAPAST ĆE KROV EVROPE Kako će izgledati novi Chelsea? Moćni napadački trio za čudo od ekipe!

MOGUĆ DOLAZAK ČAK I CRISTIJANA RONALDA

NAPAST ĆE KROV EVROPE Kako će izgledati novi Chelsea? Moćni napadački trio za čudo od ekipe!

28. 06. 2022 - 07:40
0
Shares

Sve je spremno za revoluciju na Stamford Bridgeu.

Roman Abramovich je prodao londonski klub Toddu Boehlyju, dok su polako odlazili i ljudi od povjerenja poznatog ruskog tajkuna.

Nedavno je sidro digla i Marina Granovskaia koja je godinama bila zadužena za transfere te se može reći da je nova era Plavaca i zvanično počela.

Bez obzira na promjene u vlasničkoj strukturi Chelsea je i dalje među najbogatijim klubovima na svijetu i poželjna je destinacija za sve fudbalere.

Proteklih dana se Chelsea povezuje sa nekim fenomenalnim igračima te bi i u slučaju realizacije četiri transfera ekipa dobila potpuno novi oblik.

instagram-post-1

Foto: Instagram

Odbranu bi trebao pojačati Matthijs De Ligt pošto je najavljena nova runda pregovora sa Juventusom. U transfer bi moglo biti uključeno nekoliko igrača.

Napadački trio bi mogli činiti Raheem Sterling, Ousmane Dembele i ni manje ni više Cristiano Ronaldo koji je navodno ponuđen dvostrukom prvaku Evrope.

Uzimajući u obzir i trenutni igrački kadar nema sumnje da bi Thomas Tuchel opet na raspolaganju imao tim za najjače domete.


Udarni sastav Chelseaja u novoj sezoni bi mogao izgledati ovako: Mendy - James, Silva, De Ligt, Marcos Alonso - Kante, Havertz, Mount - Sterling, Ronaldo, Dembele.

Ekipu su do sada napustili Antonio Rudiger koji je prešao u Real, zatim Andres Christensen, dok je Romelu Lukaku dogovorio povratak u Inter. Očekuje se i odlazak dosadašnje kapitena Cesara Azpilicuete. Višak je navodno i Christian Pulišić.

Učitaj još novosti