26. 06. 2022 - 22:47
Nekad sijao strah: "Bigfoot" teško nokautiran u Rusiji
907
Shares
Nekad sijao strah:

MMA SERIJA 53

Nekad sijao strah: "Bigfoot" teško nokautiran u Rusiji

26. 06. 2022 - 22:47
0
Shares

Bivši UFC-ov borac i izazivač za titulu teške kategorije, Antonio "Bigfoot" Silva, nastavio je crni niz poraza na sinoćnjoj priredbi MMA Seriji 53 u Rusiji.

Ovoga puta poraz je došao protiv domaćeg borca Olega Popova (15-1) koji je nesretnog Brazilca nokautirao početkom druge runde.

Silvi je ovo bio deveti poraz u posljednjih deset borbi, od kojih je u čak osam navrata pretrpio težak nokaut, piše FIghtSite.hr..

Nekada renomirani borac koji je sijao strah u UFC-ovoj teškoj kategoriji, danas nije ni sjena tog istog borca koji je pobjeđivao velika imena kao što su Alisteir Everim (Alistair Overeem) i Fedor Emilianenko. Njegov crni niz zapravo je započeo još 2013. godine u revanšu protiv Velakseza (Velasquez), nakon kojeg je zaredao još pet poraza i samo jednu pobjedu unutar UFC-a. Iste godine nakon odlaska iz UFC-a počeo se boriti u manjim organizacijama gdje je također bivao poražen od svakoga s kime se susreo.

Prva runda protiv Popova protekla je u dominaciji domaćeg borca koji je Silvu kroz čitavu rundu kontrolirao svojim grapplingom i udarcima iz partera, da bi posao dovršio u drugoj rundi preciznom kontrom lijevim krošeom.

Silva je nakon udarca pao kao pokošen, a Popov je donio ispravnu odluku i nije instinktivno krenuo na pod za njim prije nego li je sudac stigao prekinuti borbu.

Silvi su trenutno 42 godine na leđima, a izgleda kako mu je jedini motiv za nastavak borilačke karijere trenutno novac. 

Učitaj još novosti