25. 06. 2022 - 16:48
Evo koga je sve Messi pozvao na proslavu rođendana
907
Shares
Evo koga je sve Messi pozvao na proslavu rođendana

Evo koga je sve Messi pozvao na proslavu rođendana

25. 06. 2022 - 16:48
0
Shares

Argentinski nogometaš Lionel Messi u petak je proslavio 35. rođendan, a na slavlju se pojavio veliki broj svjetski poznatih igrača, među kojima, zanimljivo, nije bilo saigrača iz PSG-a Neymara.

Rođendansko slavlje bio je odličan povod da se Messi vidi s prijateljima i opusti u njihovom društvu, a prema onome što se može vidjeti na društvenim mrežama, došli su mu gotovo svi saigrači iz reprezentacije Argentine.

Među njima su Papu Gomez, Angel Di Maria, Rodrigo De Paul, Ángel Correa, Joaquin Correa, Nicolas Otamendi, Leonardo Paredez, Giovani Lo Celso, Lautaro Martinez i Nicolás Tagliafico.

Slika OVDJE.

Također, bili su prisutni i njegovi bivši saigrači iz Barcelone Cesc Fabregas i Luis Suarez i to sa svojim ljepšim polovinama, što je vjerovatno najviše usrećilo njegovu suprugu Antonelu Roccuzzo koja ima izuzetno dobre odnose s njima.

Zanimljivo, na fotografijama nema Brazilca Neymara koji se nije pojavio na proslavi, a razlog je vjerovatno činjenica da su tu bili prisutni svi ostali ljuti rivali iz reprezentacije Argentine.

Messija za nekoliko mjeseci očekuje nova sezona u PSG-u, nakon toga i nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je njegova Argentina jedan od glavnih favorita.

Učitaj još novosti