22. 06. 2022 - 18:01
Ronaldovo pravo lice: Pozvao je gazdu oštećenog imanja,...
907
Shares
Ronaldovo pravo lice: Pozvao je gazdu oštećenog imanja, dočekale su ga dvije osobe...

Ronaldovo pravo lice: Pozvao je gazdu oštećenog imanja, dočekale su ga dvije osobe...

22. 06. 2022 - 18:01
0
Shares

U ponedjeljak je na Mallorci došlo do saobraćajne nezogde u kojoj je jedan od Ronaldovih uposlenika uništio Bugatti vrijedan 2.1 milion eura. 

Do nezgode je došlo u urbanom dijelu mjesta Bunyola u blizini vile u kojoj se odmara najpopularniji fudbaler današnjice.

Na sreću nije bilo nikakvih težih povreda, ali je gazda imanja kojem je uništen zid dobio prave glavobolje zbog svega što je uslijedilo.

I dok mnogi Ronalda smatraju prepotentnim i arogantnim, Ronaldo je svojim gestom prema gazdi imanja pokazao da je istinski gospodin.

"Razvalili su mi sat za vodu, nestalo mi je vode i od trenutka nesreće nisam mogao da normalno vodim živog u svom domu", rekao je gazda oštećenog imanja kojem su uništena ulazna vrata i dva zida.

"Mislio sam da su mi ubili psa. Ušao sam drhtao je od straha još na ulazu", kazao je gazda koji je poslije toga i posjetio Ronaldovo imanje.

"Dugo sam čekao da se odvore vrata, ali sam se susreo sa veoma ljubaznim gospodinom i gospođom. U Ronaldovo ime su obećali da će platiti svu štetu koju je napravio Bugatti. Rekli su mi da se sredim i dostavim račune."

Da bi izbjegao bilo kakav sudski spor Ronaldo je odlučio da odmah nadoknadi kompletnu štetu i to nakon što mu osiguravajuća kompanija oštećenog dostavi sve račune.

Španski mediji su u utorak objavili da je poznato ko je jučer vozio automobil, te da je za volanom bio jedan od Ronaldovih tjelohranitelja koji je imao nekoliko sati slobodno dok su ostali bili u u pratnji zvijezde Manchester Uniteda.

Ipak, Ronaldo je tražio od medija da ne objavljuju javno ime ovog tjelohranitelja što su oni, barem zasada, ispoštovali. Pokušali su u potpunosti sakriti informacije o tome koje vozio Bugattija, ali je procurila informacija da se radi o jednom od Ronaldovih tjelohranitelja.

Učitaj još novosti