19. 06. 2022 - 23:24
Potez i nokaut Rikarda Ramosa oduševio je UFC fanove širom planete
907
Shares
Potez i nokaut Rikarda Ramosa oduševio je UFC fanove širom planete

UFC EVENT

Potez i nokaut Rikarda Ramosa oduševio je UFC fanove širom planete

19. 06. 2022 - 23:24
0
Shares

Veliki broj sjajnih poteza viđeno je na UFC on ESPN 37 priredbi.

Fanovi po društvenim mrežama ovaj event navode kao možda i najbolji u 2022. godini i zaista ga vrijedi pogledati.

Čak devet od ukupno 13 mečeva završilo je prekidima, a niti ovi koji su otišli do samog kraja nisu nimalo razočarali. Dena Vajt (Dana White) i UFC nisu se mogli odlučiti koje bi pobjednike nagradili bonusom i zato su s bonusom kući otišli svi oni koji su završili svoje protivnike, piše FightSite.hr.

Jedan od nagrađenih je i Rikardo Ramos (Ricardo). Ovaj 26-godišnji borac perolake kategorije bio bi jedan od glavnih favorita za osvajanje bonusa čak i da ga nisu dobili svi finišeri.

Ramos je pobjede došao nakon samo 72 sekunde borbe protiv Danija Čaveza (Danny Chavez). Iako se radi o borcu koji je crni BJJ pojas i prvenstveno je parteraš, sinoć je prezentirao svoje vještine u stojci i upisao je svoju četvrtu pobjedu nokautom u karijeri (16-4-0).

Međutim, nije to bila bilo kakva pobjeda nokautom.

Ramos je Čaveza pogodio laktom iz okreta (spinning back elbow), a potom je uspio pogoditi još jednim čistim udarcem. Protivnik je završio na tlu.

OVDJE pogledajte kako je to izgledalo.

Bio je to jubilarni 10. UFC nastup za Ramosa i sedma pobjeda unutar najjače MMA organizacije. Najbolje godine tek slijede za 26-godišnjeg Brazilca, a ovim nastupom zasigurno je privukao podosta pažnje. 

Učitaj još novosti