18. 06. 2022 - 16:13
Ten Hag ih otpisao, pa se iznenadio kada je čuo da oni jedva...
907
Shares
Ten Hag ih otpisao, pa se iznenadio kada je čuo da oni jedva čekaju da napuste Manchester United

Ten Hag ih otpisao, pa se iznenadio kada je čuo da oni jedva čekaju da napuste Manchester United

18. 06. 2022 - 16:13
0
Shares

Erik ten Hag će ovog ljeta napraviti velike promjene u igračkom kadru Manchester Uniteda.

Nizozemac je nedavno zvanično predstavljen kao novi trener Crvenih đavola i jasno je da ga na Old Traffordu očekuje veliko posao ovog ljeta.

Navijači Manchester Uniteda nadaju se da bi Ten Hag mogao konačno vratiti ovaj klub u sami vrh gdje je bio dok je trener bio Sir Alex Ferguson.

Ten Hag je već napravio određene rezove u igračkom kadru, te je pojedinim igračima saopštio da neće računati na njih. Oni će biti na transfer listi ovog ljeta, ali se Ten Hag iznenadio kada je čuo da oni nemaju ništa protiv toga.

Oni jedva čekaju da napuste Old Trafford jer se prethodnih sezona uopšte nisu naigrali u ovom klubu i već je odavno bilo jasno da trebaju sreću potražiti negdje drugo.

Igrači kojima je Ten Hag saopštio da mogu napustiti klub su Anthony Martial, Eric Bailly, Dean Henderson i Phil Jones. Oni mu nisu pravili nikakav problem zbog toga i poručili su da nemaju ništa protiv toga.

Također, očekuje se da će Ten Hag ubrzo razgovarati i s ostalim igračima, a na listi otpisanih vjerovatno će se naći i desni bek Aaron Wan-Bissaka.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti