10. 06. 2022 - 15:12
Selektor Crne Gore hvalio Zmajeve te poručio: Naravno da smo...
907
Shares
Selektor Crne Gore hvalio Zmajeve te poručio: Naravno da smo rivali, sa istih smo prostora

Selektor Crne Gore hvalio Zmajeve te poručio: Naravno da smo rivali, sa istih smo prostora

10. 06. 2022 - 15:12
0
Shares

Selektor nogometne reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović najavio je utakmicu trećeg kola Lige nacija protiv Bosne i Hercegovine.

Zmajevi nakon četiri boda u prve dvije utakmice sutra gostuju Crnoj Gori. Iako je bh. tim dobro ušao u treću sezonu Lige nacija, svoju računicu ima i neugodni tim Crne Gore.

Selektor Miodrag Radulović ističe da nema nikakvih nepoznanica te je u najavi susreta mnogo hvalio izabranike Ivayla Peteva.

"Bosna ima izbalansiranu ekipu i po dva igrača na svim pozicijama. Rekao bih, ipak, da je pojedinačni kvalitet iznad onoga što pružaju kao tim. Imaju veoma kvalitetne igrače iz jakih evropskih klubova, koji zaslužuju maksimalan respekt, ali iznad svega – cijenimo sebe. Naš cilj je jasan, kao i putokaz koji nas vodi do pozitivnog rezultata", rekao je Radulović, prenosi portal Vijesti.me.

Selektor crnogorskog nacionalnog tima posebnu pažnju skrenuo je na Miralema Pjanića i Edina Džeku.

Za kraj Radulović je spomenuo da postoji veliko rivalstvo između dvije selekcije, ali pravo sportsko.

"Naravno da postoji rivalstvo, ali pravo sportsko. Mi smo sa istih prostora, iz iste škole i istog shvatanja fudbala. Vjerujem da će navijači vidjeti dosta toga lijepog od obje selekcije. Očekujem pravi fudbalski ambijent, više navijača i sportsku atmosferu”, kazao je Radulović.

Dvije najveće zvijezde tima su povrijeđene. Stefan Savić sigurno neće igrati, dok Stevan Jovetić još uvijek nije otpao definitivno.

Učitaj još novosti