06. 06. 2022 - 08:52
Auuuuu, strašna povreda jednog od najboljih rukometaša...
907
Shares
Auuuuu, strašna povreda jednog od najboljih rukometaša svijeta: Slijedi višemjesečna pauza

Auuuuu, strašna povreda jednog od najboljih rukometaša svijeta: Slijedi višemjesečna pauza

06. 06. 2022 - 08:52
0
Shares

Još jedan težak udarac za Kiel u završnici sezone, uoči Final foura Lige prvaka. U pretposljednjoj domaćoj utakmici sezone protiv Hamburga (29:22) teško se povrijedio Sander Sagosen i prema prvim procjenama ljekara neće na parket i do osam mjeseci.

Sve se dogodilo na početku, u devetoj minuti. Sagosen se zaletio u sredinu odbrane i nakon jednog duela cijelom je težinom pao na lijevo koljeno koje je ostalo u ''blokadi'', dok su potkoljenica i zglob završile iza. Teško i za vidjeti, a kamoli proživjeti. Odšepao je s terena na jednoj nozi i već se tada otprilike znalo da neće biti dobro. Popucale su i kosti i ligamenti.

Dakle, Kiel će bez njega u polufinale Lige prvaka na Barcelonu, a ranije je protiv PSG-a Ahilova tetiva stradala pivotu Hendriku Pekeleru, za kojega su našli zamjenu u povratniku rukometu Bjarte Myrholu. No, za najboljeg Norvežanina prave zamjene nema.

- Brutalno je što smo ostali bez dva ključna igrača u tako kratkom vremenu, pokušao se pomiriti trener Jicha.

I Norveška će biti u problemu jer, ostvare li se ljekarske prognoze, teško da će se oporaviti i spremiti do Svjetskog prvenstva u siječnju.

- Naravno da smo sretni što smo pobijedili, ali nakon takve scene u prvom poluvremenu ne mogu biti sretan zbog pobjede. Tužan sam, izgledalo je jako loše, rekao je kapiten Domagoj Duvnjak koji je zabio četiri gola.

Video OVDJE


 

Učitaj još novosti