05. 06. 2022 - 11:34
Ušli su u fast food kako bi napravili nered, a otišli su...
907
Shares
Ušli su u fast food kako bi napravili nered, a otišli su isprebijani i osramoćeni

Ušli su u fast food kako bi napravili nered, a otišli su isprebijani i osramoćeni

05. 06. 2022 - 11:34
0
Shares

Neki ljudi jednostavno ne znaju šta znače riječi 'ne' ili 'ne može'.

Pravi primjer tome dolazi nam iz Sjedinjenih Američkih Država gdje je u jednom fast foodu došlo do žestoke tuče između radnika i trojice muškaraca koji nisu marili za to što je radno vrijeme završeno.

Trojac je svim silama želio da uđe u fast food iako su im radnici jasno naglasili da je radno vrijeme gotovo i da se restoran brze hrane zatvara.

Nekoliko minuta su ratoborni muškarci pokušavali da produže radno vrijeme. Kako im to nije polazilo za rukom, odlučili su se obračunati s momcima koji rade tu i napravili su ogromnu grešku.

Krenuli su na pogrešne momke. Dobili su žestoke batine, neki od njih su ostali i bez odjeće te su pobjegli glavom bez obzira.


Momci koji su se zatekli na radnom mjestu pozvali su i policiju. Ipak, dok su oni bili na putu sve ovo se desilo, pa su na kraju ratoborni trio morali da traže putem registarskih oznaka.

Dolazak u Fast Food ovim je ratobornim momcima skočio na nos. Teško da su izbjegli i policiju jer je njihov automobil odmah prijavljen.

Možda će ubuduće drugačije postupiti kada im neko kaže 'ne', a ovo je za njih bila poprilično bolna lekcija.

Nije poznato da li se radnici ovog fast fooda bave nekim borilačkim sportom, ali ako je suditi po snimku, određenih bokserskih elemenata itekako ima barem kod dvojice.

Sportsport.ba

Učitaj još novosti