04. 06. 2022 - 17:39
Prvo ga ostavila Šakira, a sada nove loše vijesti za Pikea
907
Shares
Prvo ga ostavila Šakira, a sada nove loše vijesti za Pikea

Prvo ga ostavila Šakira, a sada nove loše vijesti za Pikea

04. 06. 2022 - 17:39
0
Shares

Đerar Pike bi mogao da završi karijeru ranije nego što je planirao.

Poznati fudbaler Đerar Pike razvodi se od supruge pjevačice Šakire nakon desetogodišnjeg braka iz kog imaju dvoje djece - Milana i Saša.

Pjevačica se danas oglasila saopštenjem nakon što je u javnost prvo procurila informacija da Pike vara Šakiru, posle čega je otkriveno da joj se iza leđa viđao sa jednom studentkinjom iz Barselone, a čini se da nije tu kraj problemima za slavnog španskog fudbalera.

Barselona se nada da će Đerar Pike na kraju sezone 2022/23 saopštiti da završava karijeru, a sve u nadi da će tako na njemu uštedjeti čak 80 miliona eura.

Klub se nada da će Pike reći "idem u penziju" i pre nego što mu istekne ugovor koji ima sa Barselonom pošto je i dalje jedan od najplaćenijih igrača svijeta, čak i nakon što je pristao da smanji platu usljed finansijskih problema kluba u vrijeme pandemije kada nisu mogli da dovode pojačanje.

Prethodno je Pike bio u centru skandala jer je sa prvi čovjekom španskog fudbala Luisom Rubijalesom dogovorio multimilionski ugovor kojim je Superkup Španije prebačen u Saudijsku Arabiju i za to je dobio "ogroman dio kolača".

Tokom karijere je zaradio mnogo novca, i pokrenuo mnoge biznise, pa mu novac koji bi mu Barselona platila da nastavi da se bavi fudbalom - nije toliko bitan. Posebno nakon svih privatnih problema u koje se "uvalio", a zbog kojih možda ne bude mogao dovoljno da se posveti karijeri.

Pike (35) je u Barseloni još od 2008. godine kada se vratio iz Mančester junajteda, a ove sezone je za katalonski klub odigrao 39 mečeva i postigao tri gola. Ali, imao je dosta problema sa povredama...

(Mondo)

Učitaj još novosti