03. 06. 2022 - 14:41
SJEĆATE SE RUSKOG POPAJA? Novim izgledom šokirao sve, tvrdi da...
907
Shares
SJEĆATE SE RUSKOG POPAJA? Novim izgledom šokirao sve, tvrdi da se sprema za susret s vanzemaljcima!

Kirill Tereshin

SJEĆATE SE RUSKOG POPAJA? Novim izgledom šokirao sve, tvrdi da se sprema za susret s vanzemaljcima!

03. 06. 2022 - 14:41
0
Shares

Kirill Tereshin je Rus koji je postao poznat širom svijeta zbog ogromnih mišića na rukama.

Bodybuilder i influencer stekao je veliku slavu nakon što je ubrizgao razne supstance u mišiće, zbog čega je njegov život bio ugrožen.

Dobio je nadimak "ruski Popaj", ali doktori su mu jedva spasili ruke. Krajem prošle godine čak se borio u jednom MMA meču, mada su mu mišići bili uzaludni jer je dobro pretučen.

Prošle godine je priznao da se kaje zbog svega.

"Imam tek 25 godina i moj imunološki sistem se dobro nosi s ovim, ali ne znam šta će se dalje dešavati. Počeo sam s operacijama jer želim da se riješim ove noćne more. Kada sam imao 20 godina počeo sam s ovim jer sam želio da mi ruke budu ogromne, ali nisam znao kakve posljedice me čekaju", rekao je tada Tereshin, podsjeća Sportsport.ba.

Sada je završio estetsku operaciju an licu kako bi izgledao kao vanzemaljac i sve je šokirao. Povećao je usne, ispunio obraze i oblikovao donju čeljust i čelo.

Tereshin se nedavno u videu pohvalio da ima "lice vanzemaljca" te je progovorio kako će mu operacije na licu koje su ga koštale 3600 funti pomoći u susretu s vanzemaljcima kad umre.

0-kirill-bazooka-arms-tereshin

"Osjećam da ću ih stići kad umrem. Vjerujem u to. Treća transformacija mog lica je uspješno završena. Kako je lijepa. Sve je urađeno kako treba. Sve ide po planu. Kako sam ja zgodan muškarac", poručio je Tereshin.

Nevjerovatne su njegove tvrdnje da je "jednom vidio leteći tanjir" i da vjeruje kako će se susresti s vanzemaljcem kada umre.

0-kirill-bazooka-arms-tereshin-1

Ovaj čovjek nas više ne može iznenaditi. Prvo ogromni bicepsi, pa spašavanje života zbog istih, sada operacije na licu kako bi "sličio vanzemaljcima". Ko zna šta je sljedeće što nam sprema ruski Popaj...

Učitaj još novosti