21. 05. 2022 - 16:17
PALA ODLUKA - Evo gdje Mbappe nastavlja karijeru: POZNATO NA...
907
Shares
PALA ODLUKA - Evo gdje Mbappe nastavlja karijeru: POZNATO NA KOLIKO SEZONA POTPISUJE UGOVOR

PALA ODLUKA - Evo gdje Mbappe nastavlja karijeru: POZNATO NA KOLIKO SEZONA POTPISUJE UGOVOR

21. 05. 2022 - 16:17
0
Shares

Francuski mediji objavili su danas da je Kylian Mbappe odlučio na kraju ostati u PSG-u.

Mbappe se već mjesecima povezuje s prelaskom u Real Madrid i činilo se da je to već gotova stvar, ali francuski napadač se predomislio u posljednji trenutak.

Mediji u Francuskoj objavili su da je Mbappe odbio ponudu Real Madrida i da je Florentinu Perezu poručio da neće doći na Santiago Bernabeu, te da je odluka da produži ugovor s Parižanima.

Iako je Mbappe odbio nekoliko ponuda PSG-a za produženje ugovora sada se predomislio i jasno je da će postati jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

L'Equipe je prije nekoliko trenutaka objavio da je Mbappe već saopštio čelnicima PSG-a da će produžiti svoj ugovor i da je tu sve riješeno.

Više na OVOM LINKU

Također, Mbappe će produžiti ugovor na tri sezone, ali još uvijek nije poznato koliko će PSG novca izdvojiti za ovaj poduhvat iako je svima jasno da se radi o zaista ogromnoj sumi.

Iako su svi već vidjeli Mbappea u dresu Real Madrida na kraju je on iznenadio Pereza odlukom da ostane u PSG-u što je zaista malo ko mogao očekivati.

Očekuje se da će Mbappe nakon večerašnje utakmice protiv Metza saopštiti zvaničnu odluku, a već je u Parizu spremna i velika zabava povodom ostanka u klubu jednog od najboljih igrača svijeta.

Učitaj još novosti