20. 05. 2022 - 18:40
Čelnici FK Sarajevo žele vratiti Emira Hadžića
907
Shares
Čelnici FK Sarajevo žele vratiti Emira Hadžića

Čelnici FK Sarajevo žele vratiti Emira Hadžića

20. 05. 2022 - 18:40
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Neuspješna sezona je iza FK Sarajevo.

Bordo tim ostao je bez trofeja i bez plasmana u Evropu i velike ambicije s početka sezone pale su u vodu.

Očigledno su u klubu shvatili kako su napravili veliku grešku kada su napravili ogromne promjene u sportskom segmentu ekipe koja je uključila smjenu Emira Hadžića u aprilu prošle godine.

A, da su shvatili svoje greške što je svakako dobro za sami klub, govore i informacije da su u potrazi za sportskim direktorom, kojeg zapravo Sarajevo nije imalo. A, kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz izvora bliskih timu s Koševa, rukovodstvo FK Sarajevo sada upravo želi vratiti Emira Hadžića na čelo sportskog segmenta kluba.

U Hadžiću bi Sarajevo imalo čovjeka koji radi veliki posao i koji je uz ekipu 24 sata dnevno i vrlo je moguće da će on ponovo preuzeti mjesto s kojeg je otišao prije nešto više od godinu dana.

Pokušali smo kontaktirati Emira Hadžića kako bi nam potvrdio razgovore s FK Sarajevo o povratku u klub, ali on nije bio dostupan za komentar.

Emir Hadžić je u Bordo klub stigao u maju 2018. godine i imao je dobre rezultate iza sebe. Tokom njegovog boravka na Koševu klub je osvojio dvije titule prvaka BiH, te jedan trofej u Kupu naše zemlje.

Smijenjen je u u drugom dijelu prošle sezone kada se Bordo tim nalazio na čelu tabele, a otišao je uz dosta varnica prema bivšoj upravi kluba protiv čijih čelnih ljudi je aktuelna podnijela krivične prijave.

Bilo kako bilo, ko god da dođe na mjesto sportskog direktora FK Sarajevo pred sobom će imati zaista težak zadatak da oporavi ekipu i klub koji je u ogromnom padu i među čijim navijačima vlada veliko nezadovoljstvo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti