20. 05. 2022 - 11:53
BUUUUUUUUUUUM! Nisu pošteno ni proslavili, a već ostaju bez...
907
Shares
BUUUUUUUUUUUM! Nisu pošteno ni proslavili, a već ostaju bez najboljeg strijelca: Zvijezda finala Evropske lige pred transferom karijere

ŽELE GA BAYERN I LIVERPOOL

BUUUUUUUUUUUM! Nisu pošteno ni proslavili, a već ostaju bez najboljeg strijelca: Zvijezda finala Evropske lige pred transferom karijere

20. 05. 2022 - 11:53
0
Shares

Eintracht Frankfurt je nakon više od 40 godina čekanja osvojio europski trofej. Nakon boljeg izvođenja penala u finalu Europske lige odigranom u Sevilli pobijedili su Glasgow Rangerse.

U Frankfurtu je velika fešta, a osim trofeja u Europskoj ligi, Eintracht je izborio i plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Dok navijači naveliko slave u klubu se moraju pripremiti za “pakleno” ljeto.

Njemački mediji već naveliko pišu kako će dosta nogometaša Eintrachta ovog ljeta napustiti klub, a prvi na radaru velikih klubova je kolumbijski napadač Rafael Borre.

Borre je na “nišanu” Bayerna, ali i na popisu želja Liverpoola. ‘Redsi‘ bi mogli ostati bez Roberta Firmina i Divocka Origija, spominje se odlazak i Sadija Manea, tako da je Borreov transfer na Anfield itekako realna opcija.

S druge strane, Bayern ostaje bez Roberta Lewandowskog i morat će u veliku potragu za novim napadačem, tako da neće tek tako prepustiti Liverpoolu sjajnog Borrea.

Kolumbijac je procijenjen na 17 miliona eura, ugovor s Eintrachtom ima do ljeta 2025. godine i sigurno da će klub koji ga bude želio vidjeti u svojim redovima morati dobro za isprazniti džepove.

Spomenuti napadač je ove sezone u svim natjecanjima odigrao 45 utakmica, zabio 12 golova i upisao osam asistencija.

Učitaj još novosti