20. 05. 2022 - 10:25
Brazilac žestoko odgovorio legendi Redsa: Operi usta prije...
907
Shares
Brazilac žestoko odgovorio legendi Redsa: Operi usta prije nego što govoriš o meni ili Evertonu!

NAKON IZBORENOG OPSTANKA

Brazilac žestoko odgovorio legendi Redsa: Operi usta prije nego što govoriš o meni ili Evertonu!

20. 05. 2022 - 10:25
0
Shares

Everton je rezultatom 3:2 pobijedio Crystal Palace i kolo prije kraja osigurao ostanak u Premier ligi. Momčad trenera Franka Lamparda do ključnih bodova stigla je u 85. minuti kada je zabio Dominic Calvert-Lewin. Prije njega zabijali su Richarlison i Michael Keane, dok su strijelci Palacea bili Jean-Philippe Mateta i Jordan Ayew.

Nakon što je spašena loša sezona Evertona, Richarlison je na Twitteru prozvao Jamieja Carraghera, bivšeg engleskog braniča, a danas stručnog komentatora.

"Operi usta prije nego što govoriš o meni i Evertonu. Ne poštujem te", napisao je 25-godišnji Brazilac. Na kraju je stavio emotikon izmeta.

Engleski mediji navode kako je to odgovor na Carragherove izjave o penalu iz derbija Liverpoola i Evertona odigranog protekli mjesec, u kojem je Richarlison navodno pao u kaznenom prostoru iako nije bilo prekršaja.

Barem je tako na prvu mislio Carragher, a kasnije je pogledom na usporenu snimku priznao da je Richarlison izokrenuo zglob. No čini se da Brazilac nije zaboravio na prve riječi. Prekršaj tada nije dosuđen.

Učitaj još novosti