19. 05. 2022 - 19:54
ZGROZIT ĆETE SE: David Beckham može imati šta poželi, a nećak...
907
Shares
ZGROZIT ĆETE SE: David Beckham može imati šta poželi, a nećak mu živi u sramotnim uslovima (FOTO)

ZGROZIT ĆETE SE: David Beckham može imati šta poželi, a nećak mu živi u sramotnim uslovima (FOTO)

19. 05. 2022 - 19:54
0
Shares

Bogatstvo Davida Beckhama se procjenjuje na 450 miliona dolara i slavni Englez može imati šta poželi, barem kada su u pitanju materijalne vrijednosti.

Freddie Every je odrastao igrajući fudbal sa svojim rođacima u domu svog ujaka Davida Beckhama, ali već godinama njegova porodica ga ignoriše i ne poziva na druženja.

Ovaj 20-godišnjak tvrdi da je izgubio kontakt sa porodicom s majčine strane nakon što se njegova majka Lynne, Davidova starija sestra, razvela s njegovim ocem Colinom.

"Samo želim da mi se omogući da odem na ručak, da popričam i da se malo družim s njima. Ne tražim ništa više. Dok sam odrastao vidio sam mnoge od njih, pamtim lijepe trenukte kada smo igrali fudbal ili slavili Uskrs".

"Onda je odjednom stalo sve, ja sam završio sa strane, vidim ih samo dok puste prijenos uživo na Instagramu ili na TV-u", rekao je Freddie prije nekoliko godina.

Colin Every was married to David Beckham's sister but moved out with Freddie

"Tri puta sam gledao dokumentara o Davidu da vidim je li me spomenuo, ali nije i to je bilo jako teško za mene."

0-js157920672

Freddie sada živi u stanu za socijalne slučajeve zajedno sa svojim ocem gdje sedmičnu kiriju plaćaju 75 funti. Od ujaka Davida čuva uspomenu patika od 200 funti koje mu je jednom poslao.

0-js157920682

Colin Every (50) was married to David Beckham's sister but now lives with his 17 year old son Freddie in a 1 bedroom flat in Dagenham where because of the lack of space and despite his failing health he sleeps on the sofa so that Freddie can sleep in the only bed.

Kazao je i da rijetko viđa svoju majku i mlađeg brata koji žive u vili od 500 miliona funti i jako su blizu sa Victorijom Beckham te Davidovom djecom.

Freddie poručuje da je i prestao pričati svim da mu je Bekcham ujak jer kako kaže više mu niko ne vjeruje. Posljednji put uživo ga je vidio još 2011. godine u jednom kineskom restoranu.

Učitaj još novosti