18. 05. 2022 - 21:06
ZAPUŠTEN IZGLED, VIŠAK KILOGRAMA- OVAKO IZGLEDA LEGENDARNI...
907
Shares
ZAPUŠTEN IZGLED, VIŠAK KILOGRAMA- OVAKO IZGLEDA LEGENDARNI BOKSER: Iznajmljuje villu od 1,4 miliona funti, vozi Corvette Stingray i niko ga ne prepoznaje

ZAPUŠTEN IZGLED, VIŠAK KILOGRAMA- OVAKO IZGLEDA LEGENDARNI BOKSER: Iznajmljuje villu od 1,4 miliona funti, vozi Corvette Stingray i niko ga ne prepoznaje

18. 05. 2022 - 21:06
0
Shares

Bivši britanski profesionalni bokser Naseem Hamed, poznatiji kao Prince Naseem Hamed je devedesetih oduševljavao svijet sjajnim boksom i nevjerovatnim scenografijama prije ulaska u ring, a nakon završetka karijere prepustio se čarima hrane i nadoknadio sve što mu je bilo zabranjeno dok je bio aktivni sportista.

Kako piše The Sun, danas živi poput kraljevske porodice nakon što je primijećen dok vozi superautomobil Corvette Stingray vrijedan 120.000 funti kroz Windsor.

Ovaj 48-godišnjak iznajmljuje kuću vrijednu 1,4 miliona funti uz dvorac Windsor, gdje kraljica provodi većinu svojih privatnih vikenda.

Jedan prolaznik koji je uočio Hameda u gradu rekao je: "Nekada je bio poznat po svom ubojitim udarcima, ali sada ga gotovo niko ne prepoznaje".

Prince Naseem Hamed je počeo boksati 1992. godine, a karijeru je okončao već 2002., kada se od njega očekivalo najviše i to sa skorom od 36 pobjeda i jednim porazom.

Većinu (31) borbi je riješio nokautom, a bio je WBO, WBC i IBF prvak u pero kategoriji te evropski prvak u bantam kategoriji.

Hamed je brzo pao s pozicije jednog od najpopularnijih sportista planete, a prije 13 godina izazvao je tešku saobraćajnu nesreću zbog koje je bio osuđen na 15 mjeseci zatvora i četiri godine zabrane vožnje.

Tada se svojim Ferrarijem vrijedim 320.000 eura vozeći u velikoj brzini zabio u drugo vozilo i tom prilikom jedna žena zadobila je ozbiljne povrede.

screenshot-47

screenshot-42

screenshot-48

Učitaj još novosti