18. 05. 2022 - 20:49
POUZDANI IZVOR TVRDI: Mane dobio “nebesku” ponudu “nebeskog”...
907
Shares
POUZDANI IZVOR TVRDI: Mane dobio “nebesku” ponudu “nebeskog” tima, zamijenit će veliku zvijezdu

POUZDANI IZVOR TVRDI: Mane dobio “nebesku” ponudu “nebeskog” tima, zamijenit će veliku zvijezdu

18. 05. 2022 - 20:49
0
Shares

Senegalski napadač i član engleskog velikana Liverpoola Sadio Mane sve je bliže odlasku sa Anfielda.

Već se uveliko piše o tome proteklih sedmica, a najintenzivnije posljednjih nekoliko dana. Naredna destinacija zvijezde ‘Redsa’ još uvijek nije poznata.

Međutim, kada ugledni i pouzdani izvor poput Bilda objavi neke vijesti, onda imamo itekakvo pokriće da vjerujemo u njih.

Naime, radi se o tome da je urednik Bilda Christian Falk, koji je najprovjereniji izvor kada su u pitanju vijesti za Bayern, ali i šire nogometno tržište, objavio vijest da je glavni kandidat za dovođenje Manea sada PSG.

Prvenstveno su se ‘Bavarci’ pominjali kao klub koji je pokazao izuzetno interesovanje za Senegalca, no sada su ih iz Pariza uveliko “pretekli”.

Falk je ekskluzivno otkrio da je “nebeska” ponuda PSG-a zapravo razlog zbog koje Mane odugovlači u pregovorima sa Liverpoolom. On sa klubom ima ugovor do 2023. godine, baš kao i Mohamed Salah, ali se čeka kraj sezone, odnosno finale Lige prvaka, da ponovo sjednu za stol.

Salahova želja je da ostane na Anfieldu, dok se s druge strane Mane više koleba jer ima “mega” ponudu iz Pariza. Novac svakako ne bi bio jedini razlog za odlazak na ‘Park prinčeva’, jer bi napadač Liverpoola automatski bio zamjena i za Kyliana Mbappea, koji će gotovo sigurno preći u Real Madrid.

Učitaj još novosti