18. 05. 2022 - 14:32
MOŽETE LI PREPOZNATI DONEDAVNU ZVIJEZDU CHELSEAJA? Mnogi...
907
Shares
MOŽETE LI PREPOZNATI DONEDAVNU ZVIJEZDU CHELSEAJA? Mnogi navijači su se šokirali kad su ga ugledali

RAMIRES

MOŽETE LI PREPOZNATI DONEDAVNU ZVIJEZDU CHELSEAJA? Mnogi navijači su se šokirali kad su ga ugledali

18. 05. 2022 - 14:32
0
Shares

Kultna ličnost među navijačima Chelsea, brazilski veznjak Ramires, pojavio se poslije dugo vremena u javnosti, naime snimio je video koji je klub objavio na Instagramu, ali toliko se promijenio da ga navijači koji su ne tako davno pjevali njegovo ime nisu mogli prepoznati.

Čovjek je potpuno neprepoznatljiv u odnosu na igračke dane, tvrde navijači Chelseaja, koji su lako prepoznali ostale klupske legende poput Williana, Essiena i Fabregasa, koji su također bili u najavnom videu za finale FA kupa protiv Liverpoola, ali da se sam nije predstavio, niko ne bi znao ko je Ramires.

"Zdravo ljudi, Ramires je, želio sam vam zaželjeti sve najbolje u finalu FA kupa. Ponovimo našu pobjedu protiv Liverpoola od prije deset godina. Sretno", rekao je u videu.

Ramires je u igračkoj penziji od 2020. godine, a otkad je napustio Chelsea vrlo rijetko je u medijima. Danas 35-godišnjak za vrijeme igračke karijere bio je obrijan na ćelavo i nije imao bradu, no danas ima bujnu frizuru i bradu, koje su mu drastično promijenile izgled. Toliko da je zbunila njegove nekadašnje fanove.

"Gledam u njega i pitam se ko je ovaj lik", napisao je jedan navijač.

"Da, izgleda potpuno drugačije nego kad je igrao kod nas“, piše drugi.

"Prestao je stariti kad je napustio klub", laska mu treći.

KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO IZGLEDA SADA RAMIRES

Učitaj još novosti