18. 05. 2022 - 14:15
Dinamo za manje od sat prodao sve ulaznice za derbi s Hajdukom
907
Shares
Dinamo za manje od sat prodao sve ulaznice za derbi s Hajdukom

KREĆE ŠAMPIONSKA FEŠTA

Dinamo za manje od sat prodao sve ulaznice za derbi s Hajdukom

18. 05. 2022 - 14:15
0
Shares

Tri dana prije velikog derbija na Maksimiru i spektakularnog posljednjeg kola 1.HNl iz zagrebačkog Dinama naših Amera Gojaka i Luke Menala stižu lijepe vijesti. Novi i stari prvak rasprodao je sve ulaznice za najveći derbi hrvatskog nogometa, i to za manje od sat vremena. Ulaznice su u prodaju, naime, puštene jutros.

- Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 36. kola HT Prve lige Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir u manje od sat vremena rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice. Dinamo će tako na posljednjoj utakmici imati veliku podršku s tribina i pravu slavljeničku atmosferu za proslavu naslova prvaka - potvtđeno je iz GNK Dinamo.

Očekuje se na Maksimiru oko 21.000 gledalaca što je Dinamov HNL rekord. Protiv Osijeka je, naprimjer, bilo nešto manje od 14 hiljada navijača na zagrebačkom stadionu.

Veliki derbi između Dinama i Hajduka igrat će se u subotu u 20 sati, a nakon susreta sprema se velika proslava naslova. Podsjetimo, "Modri" su titulu osigurali u prošlom. 35. kolu 2:0 pobjedom u Šibeniku, dok je Hajduk i teoretski potvrdio drugo mjesto što mu je najbolji plasman u proteklih 10 godina. Splićani, uz to, igraju finale Hrvatskoh kupa s Rijekom 26. maja na Poljudu, prenose SN.

Učitaj još novosti