18. 05. 2022 - 07:48
U Mejdanu večeras revanš finala Kupa BiH: Kahvedžić uvjeren u...
907
Shares
U Mejdanu večeras revanš finala Kupa BiH: Kahvedžić uvjeren u osvajanje trofeja

FUTSAL

U Mejdanu večeras revanš finala Kupa BiH: Kahvedžić uvjeren u osvajanje trofeja

18. 05. 2022 - 07:48
0
Shares

Revanš utakmica finala Futsal Kupa Bosne i Hercegovine 2021/22. na programu je večeras u 20:15 sati u dvorani Mejdan u Tuzli.

Sastaju se Salines i Mostar SG, a gosti u Tuzlu stižu sa prednošću od 7:3 iz prve utakmice.

Prvotimac Salinesa Davor Arnautović uoči ovog susreta nada se da će njegov tim nadoknaditi veliki zaostatak iz prvog meča.

“Sigurno je da nas očekuje zahtjevna utakmica protiv favorizovanog protivnika, koji nam dolazi sa velikom prednošću. Sportski je nadati se da možemo ostvariti pobjedu i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Pokušaćemo da nadoknadimo prednost protivnika, ali bi nas zadovoljila bilo kakva pobjeda s kojom bismo napravili što bolju uvertiru pred finale play-offa Premijer futsal lige koje nas očekuje već u subotu”, rekao je Arnautović.

Pivot mostarskog tima Nermin Kahvedžić očekuje da njegova ekipa podigne trofej.

“Naš cilj je uvijek dupla kruna. Sutra imamo priliku da odradimo prvi dio posla i da osvojimo trofej u Kupu. U Tuzlu idemo sa odličnom prednošću od 4 gola razlike koju smo napravili u prvom meču. S tim u vezi, smatram da imamo puno pravo za optimizam i ne sumnjam da ćemo biti pobjednici Kupa. Ne potcijenjujemo protivnika, ali odradili smo dobar posao u Mostaru tako da vjerujem da će ishod biti najpovoljniji po nas”, kaže Kahvedžić.

Meč Salines – Mostar SG moći ćete pratiti uživo putem zvaničnog YouTube kanala NS/FS BiH.

Učitaj još novosti