17. 05. 2022 - 13:47
TITULA, PA ZBOGOM- Odlučena sudbina Zlatana Ibrahimovića:...
907
Shares
TITULA, PA ZBOGOM- Odlučena sudbina Zlatana Ibrahimovića: Završava karijeru i postaje DIREKTOR KLUBA?

TITULA, PA ZBOGOM- Odlučena sudbina Zlatana Ibrahimovića: Završava karijeru i postaje DIREKTOR KLUBA?

17. 05. 2022 - 13:47
0
Shares

Proslavljeni švedski napadač će na kraju sezone saopštiti palnove za budućnost

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović objaviće odluku o svojoj karijeri nakon posljednje utakmice u sezoni protiv Sasuola u nedelju, prenijeli su danas italijanski mediji.

Ibrahimoviću (40) ugovor sa klubom ističe na kraju sezone, a nije poznato hoće li švedski reprezentativac nastaviti karijeru u toj ekipi.

Italijanska "Gazeta" navodi da bi mogao da produži igračku karijeru, da produži ugovor sa Milanom ili se preseli u novu sredinu. Naravno, spominje se i opcija prekida karijere i u tom slučaju bi mogao da preuzme jednu od direktorskih funkcija u slavnom italijanskom klubu.

Ibra je ove sezone imao ozbiljnih problema sa povredama. odigrao je 22 utakmice, ali je projsečno bio na terenu 44 minuta i uspio je da upiše osam golova.

Međutim, njegov uticaj na ekipu je ogroman. Italijanski mediji ističu da je najzaslužniji za transformaciju kluba. Odmah po njegovom povratku Milan se digao iz pepela. Vratio je klub u Ligu šampiona, a sada se bore i za titulu koju sanjaju 11 godina.

Milan je kolo prije kraja Serije A prvi na tabeli sa 83 boda, imaju dva više od gradskog rivala Intera, a u nedelju im je dovoljan i bod.

Kurir

Učitaj još novosti