16. 05. 2022 - 20:19
Baleov agent: Gareth napušta Real, izgledan je njegov povratak...
907
Shares
Baleov agent: Gareth napušta Real, izgledan je njegov povratak u Englesku

VELŠANIN DEFINITIVNO NAPUŠTA MADRID

Baleov agent: Gareth napušta Real, izgledan je njegov povratak u Englesku

16. 05. 2022 - 20:19
0
Shares

Gareth Bale napustit će Real Madrid na kraju sezone, paralelno s istekom ugovora kojim je vezan za španjolskog velikana kojem je pristupio iz Tottenhama 2013. godine. Potvrdio je to i njegov agent Jonathan Barnett otkrivši da bi se velški reprezentativac trebao vratiti u engleski nogomet.

Bale je svoje jedine momčadske trofeje osvajao kao član Realove momčadi, no posljednjih godina daleko je od dobrih odnosa s čelnim ljudima kluba i navijačima. Povrede su ga često izbacivale iz momčadi, a u povratku u nju nisu mu pomagali prioriteti na čijem vrhu nije bio nogomet, barem ne onaj klupski. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gareth Bale (@garethbale11)

Ispred Reala Bale je postavio velšku reprezentaciju, ali i golf te je bilo posve jasno da nakon ove sezone završava njegova karijera u klubu sa Santiago Bernabeua. Da će tako biti, rekao je i njegov agent:

"Gareth će otići iz Real Madrida. Izgledan je njegov povratak u engleski nogomet, ali sve to ovisi o Walesu i kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo."

Bale je s Realom osvojio 15 trofeja, a među njima četiri za najbolju momčad Lige prvaka i tri za najbolju u španskom prvenstvu.

Učitaj još novosti