16. 05. 2022 - 17:49
Neutješni usaamljenik slomljenog srca i posljednji krug pred...
907
Shares
Neutješni usaamljenik slomljenog srca i posljednji krug pred praznim tribinama na kultnom stadionu

HECTOR BELLERIN

Neutješni usaamljenik slomljenog srca i posljednji krug pred praznim tribinama na kultnom stadionu

16. 05. 2022 - 17:49
0
Shares

Hectoru Bellerinu na kraju sezone istječe posudba u Betisu te će se vratiti u Arsenal. Nakon jučerašnje  utakmice Betisa i Granade (2:0) 27-godišnji desni bočni igrač se rasplakao. Klub je objavio video uz opis: "Ovo je priča o nogometašu čiji je otac sanjao da ga vidi kako igra za Real Betis."

Bellerin je kleknuo na travu odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Kasnije se, pak, sam vratio na travnjak, na kojem je igrajući ispunio san svoje obitelji. Španska Marca ističe kako se odlično integrirao u Betis. Zahvalio se i navijačima Betisa, a oni su ga zamolili da ostane u momčadi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE BELLERIN BIO UTUČEN NAKON UTAKMICE

Skinuo je kopačke i nekoliko minuta hodao bos. Tada su iz svlačionice stigla dvojica njegovih najboljih prijatelja Borja Iglesias i Aitor Ruibal te ga zagrlili. Stigla je ubrzo i Bellerinova obitelj. Zagrlio je oca Pepea, dugogodišnjeg navijača Betisa zbog čijeg je sna, navodi Marca, Hector prošlo ljeto odbio unosnije ponude.

"Bellerin je postao jedan od najomiljenijih igrača u svlačionici i među navijačima. Budući da mu je ostala još godinu dana ugovora s Arsenalom, kroz sljedećih nekoliko sedmica bit će jasno šta će londonski klub odlučiti. Bude li moguće, trener Manuel Pellegrini rado će ga imati i u budućnosti u Betisu", navodi Marca.

Bellerin je tijekom perioda u Arsenalu bio dobar prijatelj s Danijem Ceballosom, objavio je španski medij, dodajući kako su se njih dvojica dogovorila da će zajedno nastupati za Betis. Iglesias je na Twitteru pitao Ruibala hoće li pokrenuti crowdfunding kampanju, odnosno grupno financiranje kako bi Bellerin ostao. Ruibal je odgovorio: "Čini se da je to neophodno."

Učitaj još novosti