16. 05. 2022 - 12:48
Ostavio veliki trag, sinoć izašao iz igre i počeo plakati
907
Shares
Ostavio veliki trag, sinoć izašao iz igre i počeo plakati

Ostavio veliki trag, sinoć izašao iz igre i počeo plakati

16. 05. 2022 - 12:48
0
Shares

Atletico Madrid je sinoć odigrao posljednji meč pred svojim navijačima za ovu sezonu.

Atletico je na Wanda Metropolitanu remizirao protiv Seville (1:1) i osigurao je plasman u Ligu prvaka što je bio glavni cilj ekipe Diega Simeonea.

U posljednjem kolu La Lige ekipa Atletica će gostovati u San Sebastianu kod Real Sociedada čime će staviti tačku na ovu sezonu.

Na Wanda Metropolitanu je sinoć bilo dosta emocija, a u centru pažnje našao se urugvajski napadač Luis Suarez. Iskusni Urugvajac odigrao je posljednji meč za Atletico pred svojim navijačima što mu je jako teško palo.

Suarez je plakao kao malo dijete kada je u 65. minuti napustio teren i dobio je fantastične ovacije. Iako je odigrao tek dvije sezone za ovaj klub jasno je da je ostavio veliki trag.

Svojim odličnim igrama i borbom je postao ljubimac navijača za kratko vrijeme i zbog toga je sinoć dobio zaista sjajne ovacije dok je izlazio s terena.

Suarez je na klupi za rezervne igrače plakao kao malo dijete i jasno je da mu teško pada odlazak iz Atletica. I nakon utakmice je pozdravio navijače i prošetao je terenom sa svojom porodicom, te nije mogao skriti svoje suze.

Video OVDJE

Još uvijek nije jasno gdje će Suarez nastaviti karijeru. Povezivao se s klubovima iz američkom MLS-a, ali navodno želi ostati u Evropi i igrati na najvećem nivou još barem jednu sezonu. 
Špekuliše se čak da će se vratiti u Barcelonu, ali to je teško očekivati da će se desiti.


Sportsport.ba

Učitaj još novosti