16. 05. 2022 - 10:22
Guardiola na kraju meča odgurnuo zvijezdu West Hama, pa...
907
Shares
Guardiola na kraju meča odgurnuo zvijezdu West Hama, pa poručio:

Guardiola na kraju meča odgurnuo zvijezdu West Hama, pa poručio: "Ide u teretanu svaki dan"

16. 05. 2022 - 10:22
0
Shares

Manchester City jučer nije uspio da u gostima pobijedi West Ham i osigura titulu prvaka Engleske.

Građani su u Londonu odigrali 2:2 i osvojili su bod, te i dalje imaju sve u svojim rukama u zadnjem kolu u kojem im je dovoljna i pobjeda kako bi na kraju odbranili titulu prvaka Engleske.

City je jučer gubio sa 2:0 u Londonu, ali je u drugom poluvremenu uspio da poravna na 2:2. U samom finišu meča Građani su mogli do potpunog preokreta, ali je Riyad Mahrez u 86. minuti promašio penal.

Nakon utakmice bilo je zanimljivo i na terenu, a u centru pažnje našao se španski stručnjak Pep Guardiola.

Kamere su snimile trenutak kada je Guardiola odgurnuo Michaila Antonija dok je išao ka svlačionici. Međutim, jasno je da se radi o šali jer je Guardiola nakon toga "kritikovao" zvijezdu West Hama što je odigrao tako dobro jer je u prvom poluvremenu stvaro nevjerovatnu glavobolju defanzivcima Cityja.

Video OVDJE.

I Antonio se samo nasmijao kada je Guardiola prokomentarisao njegovu partiju što je najbolje dokazalo da igra najbolju sezonu u životu. Guardiola je kasnije i komentarisao igru napadača West Hama.

"On ide u teretanu svaki dan i nevjerovatno je jak. Čuvati Antonija baš nije jasno i stvorio je ogromne probleme mojoj odbrani. Oni su bili na kraju fantastični s obzirom o kakvom igraču se radi", Guardiola.

Sportsport.ba

Učitaj još novosti