15. 05. 2022 - 23:15
Dybalina oproštajna poruka pogađa ravno u srce navijača: Ipak,...
907
Shares
Dybalina oproštajna poruka pogađa ravno u srce navijača: Ipak, da li će napraviti ZABRANJENI TRANSFER?

ODLAZI IZ TORINA

Dybalina oproštajna poruka pogađa ravno u srce navijača: Ipak, da li će napraviti ZABRANJENI TRANSFER?

15. 05. 2022 - 23:15
0
Shares

Jedan od najboljih igrača Juventusa, Paulo Dybala, oglasio se danas na društvenim mrežama kako bi poslao oproštajnu poruku navijačima najtrofejnijeg italijanskog tima.

Još krajem marta je objavljeno da će Dybala na ljeto napustiti Juventus nakon što mu istekne ugovor, a 28-godišnji Argentinac se sada oprostio od navijača Juventusa, iako još niko ne zna gdje namjerava nastaviti karijeru.

U posljednje vrijeme piše se o njegovom odlasku u Romu kod Josea Mourinha, a ranije se povezivao sa Interom, te i s nekolicinom engleskih i španskih timova.

On će imati priliku posljednji put zaigrati pred navijačima Juventusa sutra u utakmici protiv Lazija.

"Teško je naći prave riječi da vas pozdravim, toliko je godina i toliko emocija upleteno, sve zajedno... Mislio sam da ćemo biti zajedno još mnogo godina, ali sudbina nas šalje na različite puteve. Nikad neću zaboraviti sve što smo doživjeli, svaku utakmicu, svaki gol. Uz vas sam odrastao, učio, živio i sanjao. Prošlo je sedam godina magije, 12 trofeja i 115 golova koje nam niko neće oduzeti. Nikada. Hvala vam što me podržavate u teškim trenucima. Hvala onima koji su me pratili godinama: od prvog do posljednjeg, od navijača do ljudi koji rade u klubu, svima, trenerima i saigračima, zaposlenicima i menadžerima. Nošenje ovog važnog dresa zajedno s kapitenskom trakom bio je jedan od najvećih ponosa u mom životu, koji se nadam da ću jednom pokazati svojoj djeci i unucima. Sutra će mi biti posljednji meč s ovom dresu, teško je zamisliti, ali bit će to moj posljednji ispraćaj. Neće biti lako, ali ući ću na teren s osmijehom i uzdignute glave, znajući da sam sve dao za vas", objavio je Dybala na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala)

Sada nam još jedino ostaje da vidimo u kojem klubu će ovaj sjajni bivši ofanzivac Palerma nastaviti karijeru. Sve češće se govori o tome da bi mogao završiti u Interu, a to mu navijači Stare dame ne bi zasigurno oprostili lahko.

 

Učitaj još novosti