15. 05. 2022 - 19:05
NEVIĐENI SKANDAL U ŠPANIJI Igrači plakali zbog ispadanja iz...
907
Shares
NEVIĐENI SKANDAL U ŠPANIJI Igrači plakali zbog ispadanja iz lige, predsjednik ih natjerao da kleče?!

ACB LIGA

NEVIĐENI SKANDAL U ŠPANIJI Igrači plakali zbog ispadanja iz lige, predsjednik ih natjerao da kleče?!

15. 05. 2022 - 19:05
0
Shares

Košarkaši Burgosa eliminsalni su iz ACB lige poslije poraza od Fuenlabrade na svom teranu 66:83 čime su gosti sačuvali status u eliti, uz fantastičnu rolu srpskog centra Dušana Ristića koji je sa 18 poena i 8 skokova prednjačio u taboru Fuenlabrade.

Tužan kraj dočekali su navijači Burgosa, ispunili su halu do posljednjeg mjesta, očekivali sretan kraj, ali nisu mnogo pomogli da njihov tim u posljednjih 40 minuta sezone očisti fleke koje je dosad napravio. Bilo ih je previše.

Na kraju su neki i plakali...

Mokra su bila i lica pojedinih igrača domaćeg tima koji su dugo poslije meča na parketu aplaudirali navijačima, međutim tu je potom došlo do jedne vrlo neprijatne scene u režiji predsjednika Burgosa Feliksa Sanča - sve je iznenadio (neprijatno) kada je sišao na teren i igračima naredio na kleknu?!

Bio je ljut, pod nekim neobično negativnim nabojem je gotovo zapovijedio igračima da kleknu, što su ovi na kraju i uradili, istina nevoljno. Tako su se, po zapovijedi predsjednika, ponizno poklonili navijačima za podršku koju su imali čitave sezone, i u tom posljednjem meču.

Ponižavanje igrače Burgosa nije prošlo bez reakcije iz košarkaškog svijeta.

- Ne bih kečao zbog tog sra*a. Samo bih otišao u svlačionicu na tuširanje - poručio je Amerikanac Majk Džejms koji brani boje Monaka.

Slična reakcija stigla je i od plejmejkera Armanija Malkolma Dilejnija koji ne može da shvati da su igrači tek tako kleknuli po naredni predsjednika.

Učitaj još novosti