13. 05. 2022 - 22:50
Klopp: Nemam trofeja? A gdje da idem... Jedino da pitam Pepa...
907
Shares
Klopp: Nemam trofeja? A gdje da idem... Jedino da pitam Pepa je li mu dosadilo

Klopp: Nemam trofeja? A gdje da idem... Jedino da pitam Pepa je li mu dosadilo

13. 05. 2022 - 22:50
0
Shares

Jurgen Klopp otkrio je danas da je imao ponudu da vodi Bayern. Trener Liverpoola održao je konferenciju za medije pred utakmicu s Cityjem u finalu FA Cupa, a na njoj je burno reagirao na novinarsko pitanje o broju trofeja koji je osvojio s Liverpoolom. Jedan engleski kolega konstatovao je da je osvojio premalo trofeja s obzirom na to kakvu ekipu ima na raspolaganju.

"Gdje da odem da bi tamo bilo drugačije? Hajde, recite mi? Jedino da pitam Pepa je li mu dosadilo pobjeđivati i da preuzmem Manchester City. Je li to ideja? To tako ne ide. Nekoliko puta sam mogao otići u Bayern i osvojiti mnogo više trofeja. Barem bih imao veću šansu. Nisam to napravio jer sam imao ugovor ovdje. Svijet nije prepun pobjednika, nego ljudi koji pokušavaju. Ja sam među tim koji pokušavaju pobijediti. Nekad uspijem i sretan sam zbog toga", rekao je Klopp.

Njemački stručnjak je istakao da mirno i dobro spava iako njegov tim u ovom trenutku ima šansu da osvoji čak četiri trofeja u samo jednoj sezoni. "Jučer sam fino drijemao u dva navrata. Iznenadio sam samog sebe. Inače ne mogu zaspati kad imam slobodan dan. Osjećam se jako dobro", poručio je Klopp.

 

Index.hr

Učitaj još novosti