12. 05. 2022 - 08:37
NAKON KRVNIČKOG STARTA KOVAČIĆ MORAO VAN IGRE, IGRAČ LEEDSA MU...
907
Shares
NAKON KRVNIČKOG STARTA KOVAČIĆ MORAO VAN IGRE, IGRAČ LEEDSA MU SKORO SLOMIO NOGU Trener Tuchel otkrio u kakvom je stanju veznjak Chelseaja: Nije dobro...

PREMIERSHIP

NAKON KRVNIČKOG STARTA KOVAČIĆ MORAO VAN IGRE, IGRAČ LEEDSA MU SKORO SLOMIO NOGU Trener Tuchel otkrio u kakvom je stanju veznjak Chelseaja: Nije dobro...

12. 05. 2022 - 08:37
0
Shares

Chelsea je u odgođenoj utakmici 33. kola Premier lige pobijedio Leeds 3:0 golovima Mounta u 4., Pulisica u 55. i Lukakua u 83. minuti i napravio veliki korak prema Ligi prvaka. Momčad Thomasa Tuchela je od 24. minute igra s igračem više nakon što je Daniel James dobio crveni karton.

Unitedov igrač na posudbi u Leedsu brutalnim startom je ušao u Matea Kovačića kojemu samo slučajno nije teško slomio nogu. James je otvorenim džonom naletio na Kovačićevu potkoljenicu, zglob mu se savinuo pod pravim kutem i hrvatski reprezentativac je zbog ozljede morao izaći iz igre. Zamijenio ga je Ruben Loftus-Cheek, ali dobra vijest je da je Kovačić sam uspio izaći s travnjaka.

Nakon utakmice, koju je londonski sastav dobio 3:0, Thomas Tuchel nije bio optimističan po pitanju Kovačićevog stanja.

“Nije dobro, puno ga boli. To je isti gležanj s kojim je već imao problema. Loše su to vijesti u ovako lijepoj večeri. Nadam se da sam u krivu što se Matea tiče. Govoreći ovo ne kao trener ili stručnjak, ali mislim da ga nećemo gledati u finalu FA kupa. Igrao je finale Carabao kupa i polufinale FA kupa s istom povredom i probao je igrati i sada, ali bilo je gotovo nemoguće tako da je izašao. Članak mu je natekao i jako ga boli.”

Finale FA kupa na rasporedu je već u subotu 14. maja protiv Liverpoola.

Tuchel je dodao:

“Bio bih jako razočaran ako bi Mateo propustio finale jer bi on bio siguran starter. Vidjeli ste kakav kvalitet imamo s njim i Jorginhom u sredini. Vidjet ćemo. Možda se dogodi čudo. Nisam vidio taj start uživo, već samo iz daljine. Svi su mi rekli da je to za crveni karton.”

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KOVAČIĆEVU OZLJEDU

Leeds je ovim porazom ostao na 18. mjestu koji vodi u Champinship. Marscheva momčad ima jednak broj bodova (34) kao i Burnley, ali ima i utakmicu više. Leeds će ostanak tražiti u zadnja dva kola kad igra kod kuće s Brightonom i u gostima kod Brentforda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti