12. 05. 2022 - 08:27
On svoju ljubav nije zaboravio: Jeste li vidjeli kakve je...
907
Shares
On svoju ljubav nije zaboravio: Jeste li vidjeli kakve je kostobrane Džeko nosio u finalu?

FOTOGRAFIJU LAJKOVAO I SAM DIJAMANT

On svoju ljubav nije zaboravio: Jeste li vidjeli kakve je kostobrane Džeko nosio u finalu?

12. 05. 2022 - 08:27
0
Shares

Igrači Intera osvojili su Kup Italije pobjedom rezultatom 4:2 nakon produžetaka protiv Juventusa u odličnom meču koji je oduševio sve ljubitelje fudbala.

D, a duel na Olimpicu bio je svojevrsni povratak Edina Džeke na stadion na kojem se upisao među legende Rome. Dijamant nikada nije krio da je ostao srcem u Rimu, a to pokazuje i fotografija njegovih kostobrana koja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama.


Naime, tokom jednog duela kamere su zumirale Džekine noge, a ispod štucni nazirali su se kostobrani sa oslikanom Vučicom što je zaštitni znak Rome.

Fanovi rimskog kluba odmah su primijetili ovaj detalj te je fotografija postala hit na društvenim mrežama, a na jednoj od Rominih navijačkih stranica lajkovao ju je i sam Džeko.

Foto: Instagram

"Edin Džeko je ostao srcem u Rimu", navodi se u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Roma Daily (@laromadaily)

Inače, Dijamant je u finalu protiv Juventusa na terenu bio do 63. minute, a ovo je njegov drugi trofej u dresu Intera nakon što je prethodno s Nerazzurrima osvojio i Superkup Italije i to upravo protiv Stare dame.

Nerazzurrima sada preostaje da upišu dvije pobjede u preostala dva duela i nadaju se kiksu gradskog rivala Milana kako bi odbranili naslov prvaka Italjie.

Učitaj još novosti