11. 05. 2022 - 12:56
Xavi otkrio stanje nesretnog Arauoja: Bili smo prestravljeni...
907
Shares
Xavi otkrio stanje nesretnog Arauoja: Bili smo prestravljeni kad se srušio, bojali smo se najgoreg

PRIMERA

Xavi otkrio stanje nesretnog Arauoja: Bili smo prestravljeni kad se srušio, bojali smo se najgoreg

11. 05. 2022 - 12:56
0
Shares

Barcelona je sinoć na Camp Nouu s 3:1 pobijedila Celtu i učvrstila se na drugom mjestu la Lige. No, značajna pobjeda katalonskog kluba ostala je u sjeni stravične povrede stopera Barcelone Rolanda Arauja. Igrala se 63. minuta kad su se Araujo i veznjak Barce našli u skoku i sudarili glavama.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SUDAR GLAVAMA

Gavi je odmah pao na travu i s bolnom grimasom se držao za bolno mjesto. Araujo je pak, kao da mu nije ništa, pretrčao nekih 30-ak metara, da bi se onda srušio na travnjak bez svijesti. U tom trenutku je cijeli Camp Nouu utihnuo, svi su prestravljeno gledali dramatične događaje na terenu.

Na travnjak su odmah došla ambulantna kola koja su nesretnog igrača sa zaštitinim ovratnikom prebacila u bolnicu gdje je proveo noć. Odmah nakon utakmice Barcelona je objavila da će Araujo biti zadržan redi pregleda glave i poželjela mu je sreću, a danas je trener Katalonaca otkrio zdravstveno stanje zvijezde Barce.

''Liječnik mi je rekao da je Araujo dobro, da je izvan životne opasnosti. Pri svijesti je, a prenoćio je u bolnici zbog predostrožnosti. Bude li sve u redu, ubrzo će biti kod kuće. Kad se to dogodilo, kad se srušio na travnjak, svi smo bili prestravljeni. Bojali smo se najgoreg'', rekao je Xavi na konferenciji za medije. 

Učitaj još novosti