09. 05. 2022 - 09:35
KLJUČNI KORAK KA TITULI Ibrahimovićeve riječi odvele Milan do...
907
Shares
KLJUČNI KORAK KA TITULI Ibrahimovićeve riječi odvele Milan do pobjede, evo što je rekao saigračima

SERIE A

KLJUČNI KORAK KA TITULI Ibrahimovićeve riječi odvele Milan do pobjede, evo što je rekao saigračima

09. 05. 2022 - 09:35
0
Shares

Zlatan Ibrahimović održao je govor u Milanovoj svlačionici i njime inspirirao momčad da dođe do pobjede u utakmici protiv Verone, rekao je nakon susreta trener momčadi sa San Sira Stefano Pioli otkrivši i ključno u Ibrahimovićevom govoru saigračima. 

"Rekao je nešto divno: 'Svi pamte Milanove igrače koji su osvojili naslov u Serie A ili Ligi prvaka. Želite li ostati zapamćeni? Imamo za to tri utakmice'", citirao je Pioli Ibrahimovićeve riječi koje su inspirirale Milanovu momčad koja je do tri boda i pobjedu 3:1 stigla uz preokret.

Podsjetimo, nogometaši Milana napravili su novi korak ka osvajanju naslova prvaka Italije, 19. u klupskoj povijesti, a prvog nakon 2011. godine pobjedom protiv Verone koju vodi Igor Tudor.

Vodeći Milan sad dva kola prije kraja prvenstva ima 80 bodova, dva više od Intera na drugom mjestu te će mu za osvajanje naslova biti dovoljna četiri boda iz dvoboja protiv Atalante i Sassuola jer ima bolji međusobni omjer protiv Intera, što mu garantira titulu osvoje li oba milanska kluba na kraju sezone jednak broj bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Učitaj još novosti