08. 05. 2022 - 16:58
Spoj koji niko nije očekivao: Poznata doktorica koja je radila...
907
Shares
Spoj koji niko nije očekivao: Poznata doktorica koja je radila u Chelseaju blisko sarađuje s poznatim teniserom

Spoj koji niko nije očekivao: Poznata doktorica koja je radila u Chelseaju blisko sarađuje s poznatim teniserom

08. 05. 2022 - 16:58
0
Shares

U poslednjih nekoliko godina, Andy Murray ima velike probleme sa zdravljem što je uticalo na to da ispadne iz najboljih 100 tenisera svijeta i da padne do 839. mjesta, pa čak i da razmišlja o završetku karijere.

Britanac je išao na operaciju kuka, a uspio je da se vrati na veliku scenu gdje pokušava da se izbori za teniski "posljednji ples".

Trenutno je 78. na planeti, a u Madridu je trebalo da igra protiv Novaka Đoković, ipak morao je da se povuče prije meča zbog bolesti.

Tridesetčetvorogodišnjak se potom povukao i sa mastersa u Rimu, a britanski mediji pišu o načinu na koji Andy pokušava sebi da produži karijeru.

Vodeći mediji sa ostrva navode da je Murray otišao kod čuvene doktorke Eve Carneiro, koja je poznata članica ljekarskog tima Chelseaja koja je stekla veliku popularnost, prvenstveno kod muške publike.

Ona je klub iz Londona napustila nakon svađe sa tadašnjim trenerom, Joseom Mourinhom, a sada pomaže Škotu u njegovom pokušaju da se još jednom makar približi samom vrhu svjetskog tenisa.

Neke slike dok je radila za Chelsea pogledajte OVDJE.

Kurir sport

Učitaj još novosti