07. 05. 2022 - 19:31
Depay ne preskače vježbe za noge u teretani: Fotografija mnoge...
907
Shares
Depay ne preskače vježbe za noge u teretani: Fotografija mnoge ostavila bez teksta

Depay ne preskače vježbe za noge u teretani: Fotografija mnoge ostavila bez teksta

07. 05. 2022 - 19:31
0
Shares

Memphis Depay je prošlog ljeta potpisao za Barcelonu i pored problema s povredama uspio je da opravda očekivanja.

Nizozemac je stigao kao slobodan igrač iz Lyona, te je ove sezone najbolji strijelac katalonskog kluba. Depay je imao problema s povredama prethodnih nekoliko mjeseci, ali se ponovo vratio u tim.

Iako su se pojavile špekulacije da bi Depay nakon samo jedne sezone mogao napustiti Barcelonu čini se da se to neće desiti jer je Xavi poručio da računa na njega i u narednoj sezoni.

Xavi je oduševljen radom i trudom Depayja na treninzima i poručio je ostalim igračima da se trebaju ugledati na Nizozemca.

Depay pored treninga Barcelone dosta vremena provodi i u teretani, a to se vidi i na fotografiji koju je Barca jučer objavila nakon posljednjeg treninga pred večerašnji okršaj protiv Betisa.

Trud nizozemskog napadača u teretani se itekako isplatio, a mnogi su oduševljeni što ne propušta vježbe za noge što se itekako na njemu vidi.

screenshot-3

Također, pojedini navijači Barcelone poručili su i da je Adama Traore dobio ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju fizički izgled i rad u teretani, te da je Depay postavio novu ljestvicu za svoje saigrače u svlačionici.

Učitaj još novosti