02. 05. 2022 - 18:26
Odlične vijesti iz Italije: Siniša Mihajlović otpušten iz...
907
Shares
Odlične vijesti iz Italije: Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice, ponovo savladao opaku bolest!

NAKON DUGE BORBE

Odlične vijesti iz Italije: Siniša Mihajlović otpušten iz bolnice, ponovo savladao opaku bolest!

02. 05. 2022 - 18:26
0
Shares

Prelijepe vijesti stižu iz Italije! Trener Bolonje, Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice "Sant Orsola" gdje je bio hospitalizovan od 29. marta. Liječenje završeno analizama koje su potvrdile da se srpski stručnjak uspješno oporavio i popravio svoje zdravstveno stanje.

On je već na putu za Rim, prema pisanju tamošnjih medija, kako bi proveo nekoliko dana sa porodicom, poslije čega će se vratiti u Bolonju.

Vodiće ekipu do kraja sezone, bez gotovo ikakvog stresa, pošto se Bolonja trenutno nalazi u sredini tabele sa 43 osvojena boda na 13. mjestu i nema nikakvih dilema oko toga da li će opstati u najvišem rangu takmičenja.

Podsjećamo, tokom njegovog vremena u bolnici navijači su se često okupljali ispod prozora kako bi mu pjevali i na taj način pružali dodatnu podršku. Njemu je tokom 2019. godine dijagnozirana akutna mijeloična leukemija, zbog koje je morao da bude podvrgnut terapijama.

I tokom vremena provedenog u bolnici, Siniša se nije "udaljio" od Bolonje, pošto je svojim stručnjacima pomagao "sa daljine" i slao im detaljna uputstva oko pripreme utakmica, pa se može reći da mu je na taj način i vrijeme provedeno u bolnici prošlo dosta brže.

Učitaj još novosti