30. 04. 2022 - 17:10
Odlučio je pokazati da još nije za ‘staro željezo’: James...
907
Shares
Odlučio je pokazati da još nije za ‘staro željezo’: James stiže u najjaču ligu svijeta!

DA LI ĆE POJAČATI WEST HAM?

Odlučio je pokazati da još nije za ‘staro željezo’: James stiže u najjaču ligu svijeta!

30. 04. 2022 - 17:10
0
Shares

Avantura kolumbijskog nogometnog superstara Jamesa Rodrigueza u Kataru će biti kratkog daha.

Južnoamerički mediji javljaju da James već ima novi klub i da će karijeru nastaviti u engleskoj Premier ligi, najjačoj ligi svijeta.

Službene informacije govore da je kolumbijski nogometaš, koji je član katarskog Al Rayyana, ozlijeđen te da nastup nije upisao od 5. marta.

Međutim, dojam je da James namjerno ne želi igrati kako bi napustio Katar i vratio se u Europu. Kako stvari stoje, želja će mu se ispuniti vrlo brzo.

Predstavnici ofenzivnog veznjaka pobrinuli su se ispuniti njegovu želju i prema trenutnoj situaciji u sljedećoj sezoni će igrati za West Ham United.

Londonski klub prolazi kroz sjajno razdoblje, financijski je moćan i stabilan te može ispuniti zahtjeve 30-godišnjaka koji je već ranije igrao u Premier ligi i to u dresu Evertona.

James u prvom pokušaju nije uspio spasiti karijeru u Engleskoj, a ostaje za vidjeti kako će to biti u dresu ‘Čekićara‘ koji je u puno povoljnijoj situaciji nego popularne ‘Karamele‘.

Inače, Kolumbijca je želio dovesti i Al Nassr iz Saudijske Arabije, ali je nakon očiglednog ”pucanja ljubavi” s Al Rayyanom James odlučio vratiti se na Stari kontinent.

James je ranije nosio dresove Porta, Monaca, Real Madrida i Bayerna.

Učitaj još novosti