29. 04. 2022 - 19:00
Floyd Mayweather se bori na krovu poznatog hotela: Samo 20...
907
Shares
Floyd Mayweather se bori na krovu poznatog hotela: Samo 20 karata u prodaji, a cijena je nezamisliva!

Floyd Mayweather se bori na krovu poznatog hotela: Samo 20 karata u prodaji, a cijena je nezamisliva!

29. 04. 2022 - 19:00
0
Shares

Jedan od najboljih boraca svih vremena Flojd Mejveder imaće nevjerovatnu borbu protiv svog dugogodišnjeg sparing partnera, na helidromu hotela Burdž Al Arab.

Jedan od najpoznatijih boksera na svijetu vratiće se u ring na veoma neobičan način. Flojd Mejveder će 14. maja u Dubaiju boksovati protiv svog prijatelja i dugogodišnjeg sparing partnera Dona Mura, a ovaj meč biće spektakularan.

Kako to inače ide kada je Flojd u pitanju, nešto mora da bude suludo. Njih dvojica će odraditi revijalnu borbu na helidromu hotela Burdž Al Arab, a to će zbog neobične lokacije moći da gleda samo 20 ljudi.

Da bi imali tu čast, moraće debelo da plate. Flojd Mejveder za male pare ne ustaje iz kreveta, pa su karte za ovaj događaj preskupe. Oni koji žele da se nađu pored ringa koji će biti instaliran na pistu za helikoptere na vrhu jednog od najpoznatijih svjetskih hotela moraće da plate čak 180.000 eura!

Postoji i mnogo jeftinija varijanta, a to je gledanje revijalnog meča preko strim platformi, što će ljubitelje boksa koštati "samo" 15 funti.

Tolika je cijena da ponovo u ringu vidite jednog od najboljih boksera svih vremena - čovjeka koji je pobedom nad Konorom Megregorom završio profesionalnu boksersku karijeru uz skor 50:0! Takođe, ovo je Flojdova treća egzibiciona borba.

Do sada je savladao Japanca Tenšina Nasukavu, nekadašnjeg MMA borca, a zatim se u meču bez pobjednika borio protiv Logana Pola. Po mišljenju mnogih, Mejvederu je ovo posljednji ulazak u ring!

Učitaj još novosti