25. 04. 2022 - 10:47
I ONDA KAŽU DA JE BAHAT Furry šokirao vozilom koje vozi,...
907
Shares
I ONDA KAŽU DA JE BAHAT Furry šokirao vozilom koje vozi, objavio je i fotografije:

VELIKI PRVAK

I ONDA KAŽU DA JE BAHAT Furry šokirao vozilom koje vozi, objavio je i fotografije: "Kod mene nikad nije bilo do novca"

25. 04. 2022 - 10:47
0
Shares

Tyson Fury pobjedom protiv Dilliana Whytea oebranio je naslov prvaka teške kategorije po verziji WBC, nakon čega je najavio odlazak u mirovinu. Njegov promotor Frank Warren uspio je organizirati borbu s rekordno visokim ulogom od 30 miliona funti, uz raspodjelu novca 80:20 u korist svog štićenika. Bez obzira na ishod meča, Fury je imao zagarantiranih 21.5 miliona funti, a pripala su mu i dodatna tri za pobjedu. 

No iznenadio je kada je rekavši da vozi Passat iz 2007. godine. "Nisam imao ništa. Za mene nije sve u novcu. Vozim Passat iz 2007. godine. Nije me briga što imam. Znam puno jako bogatih ljudi, ali nitko od njih ije sretan", izjavio je Fury.

"Novac ne čini sreću. Meni nisu bitni čak ni pojasevi ili nasljeđe. Ništa mi nije bitno osim udariti suparnika tijekom borbe. Samo želim pobijediti, neovisno o novcu. Odlično je biti plaćen za ono što radiš. Uživam u boksu. Dobar sam u njemu i za to sam plaćen."

"U bilo kojem trenutku mogu završiti kao podstanar. Bi li me to promijenilo kao osobu? Trebaju li mi vila ili Rolls-Royce? To me ne čini muškarcem", nastavio je Fury pa pokazao na vlastita prsa i rekao: "Muškarac si prema onome što je ovdje. Ako si milioner i užasna si osoba, ne želim imati ništa s tobom. Imam vremena samo za dobre ljude."

Učitaj još novosti