24. 04. 2022 - 09:34
OVO ĆE PLANETA JEDVA DOČEKATI Fury i Ngannou najavili borbu:...
907
Shares
OVO ĆE PLANETA JEDVA DOČEKATI Fury i Ngannou najavili borbu: Bit će eksplozivan meč, sudar titana

ODMAH NAKON ODBRANE NASLOVA SJAJNOG BRITANCA

OVO ĆE PLANETA JEDVA DOČEKATI Fury i Ngannou najavili borbu: Bit će eksplozivan meč, sudar titana

24. 04. 2022 - 09:34
0
Shares

Nekoliko trenutaka nakon što je rekao da bi borba protiv Dilliana Whytea mogla biti i posljednja u njegovoj karijeri, što je i obećao svojoj supruzi, neporaženi prvak teške kategorije Tyson Fury zagolicao je maštu navijača najavom moguće borbe s Francisom Ngannouom.

UFC-ov prvak teške kategorije bio je uz ring na Wembleyju, a kasnije i uz Furyja u zajedničkoj najavi moguće borbe dvojice prvaka iz različitih sportova.  

"Kad se to dogodi, bit će to eksplozivna borba", rekao je Fury, a Ngannou dodao: "Otkrit ćemo ko je najopakiji čovjek na planetu. To će se sigurno dogoditi, vjerovatno sljedeće godine. Najbolje bi bilo da se borba održi u Africi, kao Rumble in the Jungle 2."

Ngannou je meč najavio kao borbu u kojoj bi se koristile MMA rukavice i nešto drugačije od dosad viđenog, a očekuje se da bi u pitanju bila boksačka ekshibicija. "Dogovorit ćemo to do kraja godine", dodao je.

"Mislim da ću se penzionisati, ali zasigurno neću odbaciti ideju o ekshibicijama. Ngannou je na mom popisu boraca koje želim, bilo to u kavezu ili ringu, s bokserskim rukavima ili UFC rukavicama, to se može dogovoriti. On je velik momak, ja sam velik momak, bit će to sudar titana", rekao je Fury.

Učitaj još novosti