22. 04. 2022 - 10:42
ITEKAKO JE IMAO RAZLOG Iz Tysonovog tima objasnili zašto je...
907
Shares
ITEKAKO JE IMAO RAZLOG Iz Tysonovog tima objasnili zašto je proslavljeni bokser pretukao putnika u avionu

SLAVNI BOKSER U CENTRU PAŽNJE

ITEKAKO JE IMAO RAZLOG Iz Tysonovog tima objasnili zašto je proslavljeni bokser pretukao putnika u avionu

22. 04. 2022 - 10:42
0
Shares

Proslavljeni američki bokser Mike Tyson pretukao je jednog putnika u avionu te privukao pažnju gotovo svih svjetskih medija, a sada su iz njegovog tima objasnili zbog čega je došlo do tučnjave i na koji način je ovaj legendarni bokser isprovociran.

Tyson (55) se posvađao s jednim od putnika koji je sjedio iza njega i dobacivao mu, a nakon što ga je popularni Čelični Mike zamolio da to ne radi, on je nastavio s provokcijama i ubrzo je Tyson izgubio živce.

Ustao je i potom ga je nekoliko puta udario šakom nakon čega je čovjek počeo krvariti, a sve je zabilježeno i kamerom.

Šta se desilo? Ovaj proslavljeni bokser prvo je ispunio želju za zajedničkom fotografijom spomenutom putniku, a iako je ovaj insistirao na dijalogu, Tyson nije želio razgovarati s njim jer je bio u potpuno alkoholiziranom stanju.

Navodno je putnik navaljivao i navaljivao te se stalno obraćao legendarnom bokseru, a prijelomni trenutak se desio kada je bacio bocu s vodom na Tysona. Putnik je, dodaje se na kraju, bio vrlo agresivan, piše Klix.ba.

Kada je putnik bacio bocu s vodom na Tysona, prešao je granicu tolerancije i Tyson ga je već u narednom trenutku pretukao. Policija je s obojicom putnika odradila informativni razgovor, a povrede koje je putnik zadobio nisu okarakterisane kao opasne po život.

Incident se desio na letu iz San Franciscs za Floridu u 22:30 po lokalnom vremenu.

Inače, bokser koji je rođen u Brooklynu u karijeri je imao 58 borbi. Od toga je zabilježio 50 pobjeda (44 nokautom), dok je doživio šest poraza. Dva meča su proglašena nevažećim.

Učitaj još novosti